FOTBAL  »  Superliga  »  VENIRE

UPDATE Încă un antrenor îi refuză pe ieşeni » Postul lăsat liber de Chirilă, în continuare vacant

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 13:19

Moldovenii s-au despărţit de Ionuţ Chirilă, care a fost anunţat ieri că a fost dat afară.

Demis şi el ieri de la Astra Giurgiu în urma unor discuţii aprinse cu patronul Ioan Niculae, Daniel Isăilă ar fi fost primul pe lista lui CSMS Iaşi pentru a-l înlocui pe Chirilă, însă în cele din urmă mutarea nu s-a materializat.

Florin Prunea s-a oprit apoi asupra lui Adrian Falub. Tehnicianul a sosit în Copou, a negociat cu şefii, dar şi această variantă a picat.

Sursele GSP.ro anunţă de ultimă oră că şi Liviu Ciobotariu a zis "nu" ofertei ieşenilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
zecs93
zecs93  •  11 Octombrie 2014, 14:50

pai dupa o trompeta romaneasca (I.Chirila) nu putea veni decat o trompeta italiana, cei drept mai de firma decat cea romaneasca =)))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  11 Octombrie 2014, 14:43

EXCLUSIV: MAURIZIO TROMPETTA este noul antrenor al CSMS Iasiului, fostu antrenor al CFR-ului sa intalnit in aceasta dimineata cu directorul executiv al iesenilor Florin Prunea si sau inteles in cele din urma, vom reveni cu detalii....se anunta intr-un comunicat al celor de la StiriEVZ.ro

4patraulea
4patraulea  •  11 Octombrie 2014, 07:20

la iasi, nici mourinho n-are ce face cu trompetele intitulate fotbalisti

Vezi toate comentariile (36)
Comentează