LIGA 1  ·  REVENIRE

UPDATE Ion Moldovan, demis de la Concordia Chiajna? Trei antrenori se bat pentru postul său

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 18:02

Concordia Chiajna a pierdut azi, 0-1, acasă, cu FC Voluntari, noua echipă a lui Adrian Mutu, iar Ion Moldovan ar putea fi demis. 

Pe postul său se bat acum 3 antrenori. Prima variantă avansată de TV Telekom Sport este cea cu italianul  Cristiano BergodiTehnicianul a fost prezent în tribune la Chiajna. Bergodi a fost însoțit de Mihai Teja, fostul antrenor al lui Dinamo. 

Trecut pe la echipe ca FC Național, Rapid, FCSB, CFR Cluj sau Târgu Mureș, tehnicianul italian a antrenat-o ultima dată pe Modena, în Serie B. În prezent e liber de contract. 

Sursele Gazetei anunță că pe lista celor de la Chiajna se află și Ionuț Badea, fostul secund al lui Christoph Daum, și Claudiu Niculescu, proaspăt demis de la FC Voluntari.

Concordia e pe locul 4 în play-out, cu 19 puncte, la 3 de Timișoara, care e pe locul de baraj și la 4 de Gaz Metan, prima sub linia retrogradării.

"Ştiam şi de Bergodi că a venit la meci, ştiam şi de ce a făcut-o. Eu sunt foarte liniştit. Vă daţi seama că după atâţia ani de activitate sunt foarte liniştit. Eu şi domnul preşedinte Cristi Tănase am avut o discuţie mult mai amplă în iarnă şi am convenit să facem tot ce depinde de noi ca să salvăm echipa. În momentul în care se va ivi o situaţie în care nu putem să... Atunci normal că antrenorul se dă la o parte" Ion Moldovan la Telekom SportLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (3)
fibra  •  22 Aprilie 2018, 09:13

Cum e sa te bati pentru nimeni?Foamea e mare.

ucv1948  •  21 Aprilie 2018, 23:10

B.U.G. Mafia !

valeri_gazaev  •  21 Aprilie 2018, 19:34

Am tot respectul pentru Cristiano, atat ca om, cat si ca antrenor. Un gentleman adevarat si un profesionist desavrasit. M-as bucura nespus sa revina in Romania !

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1