FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

UPDATE » Ionuț Popa și-a dat demisia de la ACS Poli Timișoara! Cine îi va lua locul

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2018 11:39

În această dimineață a avut loc o ședință a Consiliului Director al ACS Poli Timișoara care a luat act de demisia lui Ionuț Popa. Așa cum GSP.ro a anunțat încă de ieri, următorul antrenor va fi Leo Grozavu cel care a fost din nou contactat în urmă cu scurt timp pentru a venit să parafeze noul contract.

UPDATE 11:30

Leo Grozavu e favorit să preia formația de pe Bega.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Meciul pierdut în fața celor de la Sepsi, scor 0-1, pare să îi fi pecetluit soarta lui Ionuț Popa. Tehnicianul a avut o ieșire nervoasă finalul partidei.

"Am fost sunat de cei de la Timișoara, sunt în contact cu ei, dar le-am spus că în acest moment echipa are un antrenor, iar eu nu vreau să mă bag peste el. Sunt deschis să accept orice colaborare, dar le-am spus că voi face asta doar când echipa va rămâne fără antrenor", a declarat Leo Grozavu pentru GSP.ro.

"Domnul Popa ne-a anunțat că nu vrea să mai rămână la echipă, am decis că vom purta o discuție lămuritoare zilele acestea. Din punctul meu de vedere, Ionuț Popa e un antrenor care merită să rămână, a avut rezultate pentru Timișoara, dar e doar decizia dânsului dacă vrea să rămână sau nu. Eu nu pot confirma că am avut o discuție cu alt antrenor", a spus Radu Birlică, președintele formației de pe Bega, pentru GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
838709846256687
Florin Caranfilov  •  05 Februarie 2018, 19:58

FC Botosani a fost cea care a ajutat la raminerea lui Poli in liga 1.

mosvasile
mosvasile  •  05 Februarie 2018, 19:51

Pai a demisionat,dar nu se stie daca a plecat?Mai ce de neinteles a devenit si limba romana!

819602521427859
Stancu Florin  •  05 Februarie 2018, 15:22
Postat de mountytoma pe 05 Februarie 2018, 14:57

Ionut Popa era mai indreptatit sa preia nationala Romaniei decat cosmin contra... minunea de anul trecut, sa salveze echipa de la retrogradare cu atatea puncte penalizare, este ceva ce contra nu ar reusi nici in 100 de ani! ACS Poli s-ar putea sa retrogradeze anul acesta, daca el pleaca!

Eu cred ca era mai indreptatit sa conduca gruparea galben/ albastra, cu sediul in com. Mogosoaia...acum erau deja campioni!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează