FOTBAL  »  Superliga  »  AFC HERMANNSTADT

UPDATE Iuliu Mureșan a revenit de azi în Liga 1! » Îl aduce și pe „Moggi de România”, Răzvan Zamfir

Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan

Articol de , , - Publicat marti, 16 aprilie 2019 11:17

Iuliu Mureșan, 65 de ani, cel mai de succes președinte de club din istoria recentă a Ligii 1, s-a întors de azi în fotbalul românesc, în fruntea lui FC Hermannstadt, locul 6 din 8, de baraj la retrogradare, în play-out. 

UPDATE 15:14

Surse GSP.ro: Iuliu Mureșan și Hermannstadt au finalizat cu succes tratativele, iar fostul boss de la CFR Cluj este de azi director executiv al clubului. A semnat un contract pe 3 ani.

 Iuliu Mureșan va veni la Sibiu însoțit de Răzvan Zamfir, cel care a fost director sportiv în Gruia, supranumit „Moggi de România”, grație relațiilor sale controversate din culisele fotbalului românesc.

Pleacă Miriuță de la Hermannstadt?! Detalii AICI

 

Știrea inițială:

Conducerea celor de la Hermannstadt îl dorește cu insistență pe Iuliu Mureșan, fostul președinte al celor de la CFR Cluj, a scris Fanatik.

Din informațiile pe care GSP.ro a reușit să le obțină, negocierile sunt avansate. Iuliu Mureșan s-a întâlnit ieri și va sta și azi la masa tratativelor cu membrii Consiliului Director al formației sibiene. Acesta ar urma să preia funcția de director executiv.

Șefii lui Hermannstadt mizează pe experiența lui Mureșan și doresc o colaborare de lungă durată pentru crearea unei echipe puternice.

„Vrem să ne întărim cu Iuliu Mureșan. Eu voi rămâne președintele clubului și sunt și în Consiliul de Administrație. Dorim să facem o echipă puternică începând cu sezonul viitor”, a confirmat oficial mutarea Teodor Birț, președintele clubului sibian, pentru GSP.ro.

Din 2001, Iuliu Mureșan a fost numărul 1 în conducerea administrativă a lui CFR Cluj până de curând, cucerind alături de ardeleni 4 titluri în Liga 1 și tot atâtea Cupe. 

 A plecat de la CFR Cluj în octombrie 2018, după ce patronul Neluțu Varga l-a ales pe Marian Copilu pentru funcția de președinte.

Vezi și:

VIDEO + FOTO // Imagini de la stadionul din Sibiu » Cum arată arena + când ar putea juca Hermannstadt acolo: „Am promisiuni de la conducere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
cj666
cj666  •  16 Aprilie 2019, 21:23
Postat de Florin Mirel pe 16 Aprilie 2019, 21:06

Bine ai revenit. Mult succes la locul 2, primul loc va fi adjudecat de Steaua !

Hermannstadt si Steaua is la vreo 3 ligi diferente... M-as bucura sa fie Steaua pe locul 1... in liga ei

149870779363400
Florin Mirel  •  16 Aprilie 2019, 21:06

Bine ai revenit. Mult succes la locul 2, primul loc va fi adjudecat de Steaua !

barkley
barkley  •  16 Aprilie 2019, 20:52
Postat de cfrinho pe 16 Aprilie 2019, 20:23

"...supranumit „Moggi de România”, grație relațiilor sale controversate din culisele fotbalului românesc." Supranumit de GHESEPE si aia de la pro ***

Este eroare lor de tipar, voia sa spuna Mogyi de Romania, de la alunele alea cu denumire maghiara...ca deh, e din Cluj individul.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează