FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Lovitură dată de CFR pe ultima sută de metri! A luat fotbalist de la Viitorul și a cedat unul dintre oamenii promițători la schimb

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 16:58

CFR Cluj a oficializat azi transferul lui Damjan Djokovici, mijlocaș de 27 de ani. Pe site-ul oficial a fost anunțat și transferul lui Kevin Boli, fundaș central de 26 de ani.

Discuțiile dintre formația ardeleană și Viitorul erau foarte avansate, singura problemă fiind la suma de transfer. Până la urmă cele două părți au ajuns la un acord și jucătorul a semnat. 

În schimbul fotbalistului de 26 de ani CFR Cluj l-a mai cedat și pe Răzvan Horj, plus o sumă de bani din partea ardelenilor: "CFR 1907 Cluj anunță că a ajuns la un acord cu FC Viitorul Constanța pentru transferul fundașului Răzvan Horj". 

boli

horj1sgdhftsfb

Pe lângă Boli, CFR mai urmărește și un jucător din Franța. Astăzi este ultima zi de mercato în Liga 1. CFR are 4 fundași în lot: Vinicius, Luchin, Mureșan și Horj.

Tot azi, CFR Cluj l-a cedat pe Jeremy Bokila la Dinamo. Boli are 80 de meciuri în Liga 1, 4 goluri și 3 pase decisive. 

De Kevin Boli s-a interesat în această vară și FCSB. A renunțat în cele din urmă la idee și a luat alți doi fundași. 

Citește și: CFR e de neoprit pe piața transferurilor » Clujenii au repatriat un străin care a mai jucat în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Septembrie 2017, 18:48

CFR-ul vrea sa-si umple apararea de Boli.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează