FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Lupte interne în Ghencea » MM e duşman la Steaua: "Cineva şi-a făcut un scop în viaţă de a mă discredita"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 ianuarie 2013 13:10

UPDATE 13:00 Mihai Stoica a confirmat pe contul său de facebook că există o anumită persoană care îi doreşte răul la Steaua, dar nu-i va dezvălui încă numele pentru a nu-l supăra pe Gigi Becali.

"O persoană şi-a făcut un scop în viaţă de a mă discredita, o persoană care e foarte deranjată de rezultatele noastre, de relaţia extraordinară pe care o am cu Reghe, cu staff-ul, cu băieţii şi cu suporterii, şi - cel mai important - de faptul că Gigi Becali mă consideră cel mai bun prieten al lui şi fratele lui mai mic. Din respect pentru Gigi, n-o să-i pronunţ numele acestui individ complexat. Deocamdată", a scris manangerul Stelei pe facebook.

***

Gigi Becali, patronul Stelei, a dezvăluit că Mihai Stoica, managerul general al echipei, este în conflict cu ceilalţi oameni importanţi din conducerea "roş-albaştrilor". Teia Sponte, Virgil Becali şi Valeriu Argăseală au fost împotriva revenirii lui MM în Ghencea şi "se duşmănesc" în continuare, deşi sînt nevoiţi să lucreze împreună.

"Eu n-am fost niciodată şeful lui Teia, nu pot să-i impun să-l placă pe MM. E duşmănie între ei. Lui Argăseală mai pot să-i spun să se poarte frumos cu MM, pentru că e angajatul meu, dar nu pot să le controlez sentimentele. Sînt mulţi oameni la Steaua care nu-l suportă pe MM.

Nu ştiu ce e între ei, ar trebui să vorbiţi cu Teia şi cu Vali. Sînt oameni şi oameni, nu pot să-i controlez. Teia şi Virgil s-au supărat atunci cînd MM m-a jignit. Nu l-au iertat de atunci", a spus Gigi Becali la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (55)
cobra234
cobra234  •  16 Ianuarie 2013, 18:27
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

SE CAUTA INTENS,UN SCANDAL CU FORTA LA STEAUA,,MULTI SANT CONSTIENTI,CA NUMAI UN SCANDAL LA STEAUA,AR PUTEA STRICA ATMOSFERA BUNA,,SI NUMAI UN SCANDAL AR PUTEA ,OPRI STEAUA DE LA TITLUL 24,,PENIBIL DACA UMBLATI CU MAGARII DIN ASTEA

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  16 Ianuarie 2013, 18:20

MM iar a facut din limba ,lopata, si rineste la Gigi sa nu-i fuga paralele !!!

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  16 Ianuarie 2013, 16:43
Postat de adrian84 pe 16 Ianuarie 2013, 15:42

L-a facut de ras atatia ani si o sa-l mai faca. Asta este mimi, care radea de Pitutrca. Piturca incepuse sa faca ordine cand a venit dar ciobanul nu a suportat gandul ca devine mai important ca el in club, ca lumea ii striga numele si ca inlaturase de la echipa rudele ciobanului. Poate ca incerca barbugiul sa ia Steaua de la cioban dar implementase pentru moment la Steaua normalitatea.

+1

Vezi toate comentariile (55)
Comentează