FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Mîine se va lua decizia finală în cazul lui Luchin şi Curtean » Fundaşul are încă o ofertă interesantă

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 ianuarie 2014 18:47

UPDATE 18:50 O decizie finală în cazul celor doi va fi luată mîine. Luchin mai are o ofertă şi de la Cernomoreţ Odessa.

UPDATE 18:15 Constantin Anghelache a vorbit despre situaţia celor doi jucători:

"Sîntem de acord să plece Curtean, să vină cu oferte şi să mai aştepte cîteva zile, pentru că şi clubul are un interes. Vom găsi soluţii. Nu cerem un preţ anume, aşteptăm.

În cazul lui Luchin am două oferte. Opria a zis că-mi dă şi el o ofertă din Germania. Vom lua în vedere şi interesul jucătorilor.

Sînt stupefiat de atitudinea lui. Ieri a spus o gogoaşă mai mare decît pălăria pe care o poartă. Despre Steaua nu ştiu nimic.

Dacă apelează la calomnie, îl invit în instanţă să rezolvăm. Orice jucător dacă are ofertă serioasă şi vrea, discutăm", a spus Anghelache pentru GSP.RO.

UPDATE 17:33 Cum situaţia lui Curtean a fost una mai simplă, acesta aproape că s-a înţeles cu Dinamo, care şi-a dat acceptul ca jucătorul să plece la Plovdiv, mai fiind de pus la punct cîteva detalii. În schimb, Srgian Luchin se află încă în negocieri cu şefii clubului.

***

Srgian Luchin şi Alexandru Curtean discută acum rezilierea contractelor cu Dinamo şi ar putea semna diseară cu clubul bulgar Botev Plovdiv.

Botev Plovdiv s-a despărţit astăzi de macedoneanul Boban Grncharov, fundaşul central urmînd să îi facă loc lui Luchin. Dacă Luchin şi Curtean îşi reziliază contractele, clubul din Ştefan cel Mare nu încasează nimic din plecarea celor doi. Luchin, 27 de ani, a venit la Dinamo în 2011 şi a evoluat în 66 de meciuri, în timp ce Curtean, 26 de ani, a semnat în 2012, evoluînd în 62 de meciuri. Ambii au fost aduşi de Dinamo de la Poli Timişoara.

Plecarea iminentă a lui Srgian Luchin îi forţează pe dinamovişti să caute variante pentru postul de fundaş. Spre cine s-au orientat, aici.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
elvir87
elvir87  •  10 Ianuarie 2014, 15:02

Cat despre aluziile ca cei doi ar fi neseriosi sunt niste aberatii. Luchin intotdeauna a fost un profesionist desavarsit, cred ca o pot confirma toti antrenorii pe care i-a avut. SI mai nou vad ca e un pacat sa arati bine ca barbat, orice meci mai nereusit e pus pe seama faptului ca iti aranjezi parul... copilarii. Din tot proiectul actual de la Dinamo am incredere doar in Stoican, dar nu poate face minuni daca nu ii sunt adusi jucatori de valoare. Managementul actual este unul de echipa de mijlocul clasamentului care doar conjunctural poate prinde sporadic un loc de Europa. Cu banii pe Luchin si Curtean ar trebui adusi 2 jucatori macar de nivelul lor (asa modest cum considerati voi ca e)

elvir87
elvir87  •  10 Ianuarie 2014, 14:56

Baieti, aveti evident dreptul la opinie. Nu sunt convins ca cei de pe forum reprezinta neaparat un esantion reprezantativ pentru suflarea Dinamovista. Cunosc multi dinamovisti in carne si oase care ii apreciaza pe cei doi si nu ii judeca in functie de cateva evolutii mai modeste. Eu spre deosebire de 90% din timisoreni (si asta e un procent sigur :)) ) nu antipatizez Dinamo, i-am urmarit cu interes de cand au adus mai multi jucatori de la noi. Cam toti jucatorii adusi au jucat sub nivelul la care erau la Timisoara, oricum niciunul nu a progresat la voi. Chiar sa fie vb de valoare individuala sa poate nu au gasit conditii pt performanta acolo? Chiar si asa au fost peste media lotului vostru.

belamy
belamy  •  10 Ianuarie 2014, 08:44
Postat de ticbis pe 10 Ianuarie 2014, 06:29

Nu sunt jucatori de mare valoare, dar sunt jucatori decenti pentru Liga I. Luchin are chiar si selectii la nationala, a jucat titular in cateva meciuri. De plecat vor pleca amandoi, doar ca in cazul lui Luchin Dinamo trebuie sa-i plateasca lui Opria 50% din suma de transfer dar nu mai putin de 300k. Si asta nu pentru ca Opria ar fi impresarul lui (de altfel nici nu mai este), ci pentru ca este coproprietar al jucatorului alaturi de Dinamo si detine 50% din drepturile federative. Asa este stipulat in contract. Dinamo nu detine decat jumatate din jucator! Cand te gandesti ca unii se dau pe aici juristi, avocati...:)))!!!

doua "gloabe gelate"....nu-i vrea nimeni .

Vezi toate comentariile (62)
Comentează