FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Narcis Răducan a făcut o completare după ce a vorbit de salariul uriaș al unui jucător de la Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2015 22:15

Gregory Tade n-a marcat decît un gol pentru Steaua, iar la finalul meciului cu Dinamo a fost criticat de Gigi Becali.

UPDATE 22:15

După ce a văzut că declarațiile sale au fost preluate de GSP.ro, Narcis Răducan a venit cu o replică: "Am văzut că am creat involuntar un subiect de presă legat de salariul lui Tade la Steaua. Mă simt nevoit să recapitulez contextul în care am vorbit de tade. Este cel mai bun atacant al sezonului trecut și personal am încercat atît la Astra cît și la ASA să-l aduc, dar pretențiile sale salariale de aproximativ 30.000 de euro pe lună au făcut imposibile încercările mele. Faptul că este contestat deja că nu a marcat încă suficient ține de presiunea specifică de la Steaua, dar accentuez că este un atacant foarte bun și a fost o mișcare bună a strategiei de vara a clubului Steaua".

Știrea inițială

Patronul campioanei pare să aibă motive întemeiate cînd îl critică pe atacantul de 28 de ani, mai ales după ce a fost dezvăluit salariul pe care acesta îl ia la Steaua.

"Tade are un salariu de 30 de mii de euro pe lună la Steaua. Cine se poate apropia? Dacă nu a marcat miercuri şi sîmbătă, lumea se întreabă deja de ce cîştigă atîţia bani", a spus Narcis Raducan la Dolce Sport.

1 gol din penalty
a marcat Tade de la venirea la Steaua

30.000 €e şi salariul lunar al lui Chipciu, singurul stelist, alături de Tade, care ajunge la această sumă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
romelo777
romelo777  •  11 August 2015, 11:56

bine ca la conferinta de presa o dadea in ironii si raspunsuri aiurea,pe teren se joaca nu la conferinta

turbozero
turbozero  •  11 August 2015, 09:29
Postat de dimonty1 pe 11 August 2015, 08:33

hai sa avem rabdare cu tade. el nici nu a aparut bine la steaua ca gata scandalu si totii iau sarit in cap. rabdare ca va comfirma. minim 20 de goluri canpionatul asta bag mana in foc

deja miroase a prajeala

turbozero
turbozero  •  11 August 2015, 09:28
Postat de adrian_hora pe 11 August 2015, 08:42

tade sa fie criticat cand o sa aiba macar 5-6 mingi jucabile pe meci si nu o sa faca nimic. dar cand primeste pase la steguletul de la colt sau direct in out, mi se pare o ipocrizie sa il criticam.

daca esti atacant de 30 000 de euro pe luna in campioantul asta de 2 bani dai gol si fara minge! ce mingi jucabilevrei cand tade nu are habar de fotbal ? se demarca cum trebuie? are executii de atacant sa inscrie din marcaj fara preluare? el da gol cu latul din 6 metri prosti sunt cei care l-au transferat.. in cv-ul lui are 2 sezoane "bune" unul in liga scotiana si celalalt anul trecut cu blaturile *** cu ceahlaul cand tade era lasat sa inscrie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează