FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE / Negocierile au avut succes » Costel Gâlcă a semnat cu Steaua după ultimele tratative cu Valeriu Argăseală

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 03 iunie 2014 13:59

Costel Gâlcă s-a înţeles cu Steaua după întîlnirea cu Gigi Becali de ieri, dar în ultimul moment au apărut cîteva probleme la parafarea contractului.

UPDATE 13:00 / Pînă la urmă, Gâlcă a semnat contractul după o nouă rundă de negocieri, iar Valeriu Argăseală l-a anunţat pe noul antrenor al echipei: "De azi, Costel Gâlcă este noul antrenor al Stelei, totul este ok".

***********
Astăzi, la ora 12:00, trebuia să aibă loc prima conferinţă a lui Gâlcă din postura de antrenor al Stelei. Fostul jucător din Ghencea a fost prezentat şi ieri pe site-ul oficial al clubului, dar astăzi au apărut primele probleme.

Conform informaţiilor GSP.RO, conferinţa de presă a întîrziat pentru că cele două părţi nu au ajuns la un acord în privinţa unui punct din contract. Iniţial, conferinţa a fost amînată pentru 12:30, dar nici acel termen nu a fost respectat.

În aceste momente, Costel Gâlcă îl aşteaptă pe Valeriu Argăseală pentru o nouă rundă de negocieri.

GSP.RO a aflat şi că Gâlcă are o altă ofertă în acest moment pe masă. Dacă nu se înţelege cu Steaua, fostul internaţional va semna cu ASA Tg. Mureş, echipă care a promovat în Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
ando89
ando89  •  03 Iunie 2014, 14:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Distractie placuta:) Este un pub pe faleza, la capatul stradutelor pline de bijutieri tzepari si comercianti rusi ce-ti baga pe gat tot felul de stifturi aduse de la inamicul turc... Daca vrei o taverna adevarata, tinuta de un grec insurat cu o romanca ce i-ar putea fi nepoata, iei un taxi, obligatoriu mertzan clasa E pe benzina:)) Si-i spui carutzasului sa te duca 5 km catre Royal Knossos. Inainte de a intra, cu vreo doua sute de metri pe stanga cum te duci, langa un magazin satesc, a nu se confunda cu shaormaria urmatoare ce iese in evidenta! Asta daca mai traieste batranul...

tazdevil
tazdevil  •  03 Iunie 2014, 14:09
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

M joy U r beer.....:D

biancorossi.autolike
biancorossi.autolike  •  03 Iunie 2014, 13:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Jigodieiarai pus un sac de fake likes pe pagina asta. Esti la Obregia la ora asta internat, dupa ce ti-ai internat si fata. Dobitoculetoata ziua pui tone de fake likes. Mars in mortii tai la insolventii tai.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează