FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

UPDATE Nicuşor Bancu a fost operat cu succes la spitalul Floreasca » Primele estimări ale medicilor. Craioveanu: "Vin din Spania să-l strîng în braţe pe «Bancone»"

FOTO: captură sportro
FOTO: captură sportro

Articol de , - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 17:16

Fotbalistul lui CS U Craiova a fost diagnosticat cu dublă fractură de tibie şi peroneu şi a fost operat azi la spitalul Floreasca din Capitală.

UPDATE ora 14:00 / Intervenţia chirurgicală a fost efectuată de doctorul Gheorghe Popescu, iar şefii CS U spun că a fost un succes. Fractura suferită de Bancu a survenit în treimea inferioară a piciorului şi a fost una curată, fără aşchii desprinse din os, astfel că perioada de recuperare ar putea fi scurtată la 5-6 luni.

Gheorghe Craioveanu a anunţat azi că va reveni special din Spania pentru a fi alături de Bancu. "Bancone e unul dintre cei mai talentaţi jucători români. N-am cum să stau aici fără să-l strîng în braţe. Numai eu ştiu cît am mai plîns după ce colegul meu de cameră, Emil Săndoi, şi-a rupt piciorul cu Brăila. Ca şi Sandi, Bancu va reveni pentru că e un oltean drăcos", a spus fostul mare atacant oltean conform maximasport.
----------------------------

Iniţial, Bancu a fost dus la spitalul din Craiova unde i-a fost pus diagnosticul şi i-a fost imobilizat piciorul , ulterior fiind transportat de urgenţă în Bucureşti.

Oficialii celor de la CSU Craiova speră ca Bancu să înceapă cît mai repede recuperarea, dar există riscul să rateze tot sezonul.

În minutul 96 al meciului CSU Craiova - Viitorul 2-1, Şeroni i-a provocat o accidentare dură lui Bancu. VEZI AICI DETALII

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
polistul68
polistul68  •  31 Octombrie 2014, 08:42
Postat de granjan pe 30 Octombrie 2014, 15:28

Esti profund .. sper că nu poți avea copii.

Nu trebuie sa fi "profund"....trebuie doar sa fi jucat fotbal macar 6 luni...si atunci ai fi vazut cite "alunecari" nu-ti ies cum vrei tu...oricind poti sa aluneci, oricind atacantul isi paote schimba directia, oricind poti aproxima gresit viteza mingii si a jucatorului.....Nu spun ca Seroni nu e vinovat, dar, dupa parerea mea, a fost fara intentie.

polistul68
polistul68  •  31 Octombrie 2014, 08:39
Postat de tandd pe 30 Octombrie 2014, 11:34

Asta e fault ptr care merita 20 etape de suspendare,nu cotul lui muresan ptr care toata lumea il vrea chiar si impuscat

Diferenta e ca, o alunecare paote fi nereusita din mai multe motive, independente de dorinta ta..dar sa dai cu cotul, este clar INTENTIE.....pacat de acest baiat, a avut mare ghinion....dar fotbalul e sport de contact si oricind, la oricine i se paote intimpla asa ceva. P.S. Desii nu imi place antrenorul si omul hagi, nu pot sa cred ca el i indeamna pe jucatori sa jaoce tare, sa rupa picioare....cind a avut acea reactie, nu cred ca stia ca e vorba de fractura....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Octombrie 2014, 07:36
Postat de alexlex86 pe 30 Octombrie 2014, 22:37

Zeci de mii de ore de antrenamente, sperante si vise distruse intr-o secunda de un "fotbalist" inconstient.

zeci de mii de ore ? la fotbalistii romani ? n-as prea crede. in rest, e ok.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează