FOTBAL  »  Superliga  »  AUDIERI

UPDATE Noi audieri în cazul banilor dispăruți de la FRF » Alți membri CEx au trecut pragul DIICOT: "Aveam impresia că fac parte dintr-o adunătură de proști"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 10:11

Astăzi au avut loc noi audieri la DIICOT în cazul milionului de euro dispărut de la FRF în perioada 2010-2012. De această dată, în fața anchetatorilor au fost aduși Șefan Stana și Dumitru Costin, fost membru în Comitetul Executiv al FRF.

UPDATE 14:30

Dumitru Costin a făcut câteva precizări la ieșirea de la audieri: "Eu am plecat în 2013 din CEx pentr că am considerat că la acea vreme FRF nu și-a arbitrat corect litigiul de la TAS într-un dosar. Mi s-a părut nefiresc și deja aveam impresia că fac parte dintr-o adunătură de proști. Nu știu dacă Mircea Sandu e vinovat, eu sunt doar martor în acest dosar".

La ieșirea de la audieri, Ștefan Stana a oferit câteva detalii.

Dialogul cu reporterii, conform digi24.ro:

"Mi-au pus câteva întrebări despre constuirea bazei la care am răspuns fără nicio problemă. 

Reporter: Cum s-a construit?

Ștefan Stana: Nu stiu, tată, că nu sunt constructor. De ce sume foarte mari? Nu ştiu, pe mine nu m-au întrebat. Nu vă pot spune mai multe, pentru că n-am văzut devize. Nu mă pricep, sunt profesor de educație fizică. Dacă eram constructor, puteam să vă spun mai multe.

Reporter: În ce fel s-au implicat membrii comisiei?

Ștefan Stana: Probabil s-a făcut o comisie pentru această construcție, comisie care, probabil, iși va spune cuvântul la momentul respectiv. Alte probleme și alte întrebări n-au fost. Au fost discuții de 5 minute. Am fost informați că se va face construcția din bani de la FIFA.". 

Ieri au mai fost chemați la audieri și Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, dar și Marian Rusen, Ștefan Stana și Paul Costaș, toți foști membri ai Comitetului Executiv.

Acest caz a debutat marți când DIICOT a început să ancheteze dispariția unui milion de dolari, primit de FRF de la FIFA, în perioada 2010-2012, când la conducerea Federației era mircea Sandu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1699719646942117
Dorel Ormenisan  •  25 Februarie 2016, 16:29

DIICOT sa cerceteze constructia stadionului National si a patinoarului din Brasov unde s-au folosit bani publici si nu pe FRF care sant privati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează