FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Noua regulă impusă la FCSB: "Jucătorii trebuie să facă asta după FIECARE meci!" » Peluza a reacționat imediat: "Nu ne venea să credem"

Articol de - Publicat joi, 27 septembrie 2018 12:11

Gigi Becali și-a cerut scuze în fața fanilor din Peluza Roș-Albastră și e sigur că aceștia se vor întoarce la meciurile vicecampioanei României, FCSB. 

UPDATE 13:00

Suprterii din Peluza Roș-Albastră au fost luați prin surprindere de scuzele prezentate de Gigi Becali în această dimineață: "Chiar nu ne venea să credem când auzeam ce spunea. Imediat am început să luăm legătura între noi și să încercăm să ajungem la Zlatna, pentru meciul de cupă de diseară, cu Alba Iulia.

Dacă și-a cerut scuze și a promis că jucătorii vor fi mai apropiați de galerie, ne-am gândit să reacționăm și noi". Ne-am uitat pe Waze și am văzut că facem 5-6 ore până acolo. Ajungem la meci!", a declarat unul dintre lideri pentru GSP.ro. 

Astăzi, în jurul orei 13:00, în jur de 100 de suporteri au anunțat că pleacă spre Zlatna.

Știrea inițială

GSP.ro a publicat astăzi un interviu cu unul dintre liderii Peluzei Roș-Albastre. Fanii doreau scuzele patronului Gigi Becali. Vezi detalii AICI.

"Îmi cer iertare public dacă am deranjat cu ceva. Nu a fost intenția mea. Eu am vrut să ating Peluza SUD, nu fanii mei de acum. Ceva de genul «Uite, bă, aștia suporteri, nu voi, care ați plecat». Ei trebuiau să se bată cu Talpan pentru echipă, nu să se alieze. Ăsta a fost atacul meu. Îmi cer de 1.000 de ori iertare în fața lor. Să mă ierte.

O să vină sigur alături de noi. O să mă ocup eu de asta. Jucătorii trebuie să meargă în fața galeriei după fiecare meci! O să le transmită MM asta", a declarat Becali pentru Pro X.

Vezi și: Gigi Becali nu mișcă în fața lui: "Poate să îmi dea și cu parul în cap, eu nu reacționez"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
104343947122875
Anton Pan  •  27 Septembrie 2018, 17:17

Regretabila decizia de a se supari pe..Steaua! Peluza Ros Albastra, din pacate, procedeaza ca grobienii din peluza sud si renunta la echipa din cauza razboiului lor personal cu Becali. Actualul finantator sau patron sau ce este, detine controlul echipei acum dar nu este pentru totdeauna. Ce este cu adevarat important este continuitatea echipei, a traditiei, a performantelor, a culorilor, nu balivernele insirate de Becali. Este o mare gresala sa renunti la echipa pentru ca te-ai suparat pe Becali. Procedand asa PRA se comporta exact ca zevzecii din caverna peluza sud! Pacat, mare pacat!

st.il.
st.il.  •  27 Septembrie 2018, 15:09

Pur și simplu ...înduioșător !...Îți dau lacrimile , nu altceva !...:)))))

sexilian
sexilian  •  27 Septembrie 2018, 14:49

luati declaratii in cimitir,vorbiti cu mormintele?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close