FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Oţelul dă reject ofertei din Ghencea pentru Rîpă: "Steaua e doar o variantă de rezervă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 20:01

UPDATE 19:50 Narcis Răducan, preşedintele celor de la Oţelul, a vorbit la Radio GSP despre posibilitatea ca Rîpă să ajungă la Steaua. "E adevărat că am discutat cu Gigi Becali. Oferta lor nu se ridică la nivelul pretenţiilor noastre. E o diferenţă mare între ceea propun ei şi ce ne dorim. Sîntem în discuţii şi cu nişte echipe din străinătate şi aşteptăm să vedem şi ofertele lor. Momentan, Steaua este doar o variantă de rezervă", a explicat oficialul gălăţenilor la Radio GSP.

***

Steliştii încă încearcă să acopere postul de fundaş dreapta. Rafael Cruz a fost trimis acasă de către Gigi Becali, care a înaintat deja o ofertă pentru Cornel Rîpă, fundaşul de 23 de ani al Oţelului.

Patronul Stelei a luat legătură cu Narcis Răducan, preşedintele celor de la Oţelul, pentru a-l transfera pe internaţionalul român. Oficialul gălăţenilor a refuzat însă suma propusă de "militari", aşteptînd ca o echipă din Ucraina care îl doreşte pe fundaş să înainteze o ofertă. Contractul lui Cornel Rîpă cu Oţelul expiră în vară.

"Am vorbit cu Narcis Răducan şi i-am zis că le dau 50.000 de euro şi îl iau pe Rîpă. Că nu, că au oferte. Bine, mă, rămîi cu ofertele tale şi semnez eu cu Rîpă şi îl iau gratis în vară. Căderea asta de formă pe care a avut-o e şi din cauză că nu are o viaţă extrasportivă bună. La Steaua o să fie însă altceva, o să avem grijă de el să fie fotbalist", a spus Gigi Becali la sportro.

14 meciuri a bifat Cornel Rîpă în acest sezon pentru Oţelul Galaţi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  20 Ianuarie 2013, 23:02
Postat de freegigi pe 19 Ianuarie 2013, 20:15

Prost mai e si Narcis.Jucatorul e liber sa semneze cu oricine, pt ca e in ultimile 6luni de contract

si asa cum am anticipat, a semnat! bravo!

ntfo
ntfo  •  20 Ianuarie 2013, 00:51
Postat de boldtrik2 pe 20 Ianuarie 2013, 00:19

Ce face un caine cand nu are ce face?! Se linge la oua!!!

=)))

xhthu
xhthu  •  20 Ianuarie 2013, 00:48

rapa e doar o varianta de rezerva pentru steaua

Vezi toate comentariile (20)
Comentează