FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Percheziții la sediul clubului CFR Cluj » Paszkany și Mureșan, citați pentru audieri. Fostul patron a ajuns la sediul DIICOT

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2016 09:06

Procurorii DIICOT Cluj au făcut în această dimineață 20 de percheziții la mai multe adrese din București și Cluj, vizată fiind CFR Cluj.

UPDATE 12:30

Fostul patron al lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, și actualul președinte al formației ardelene, Iuliu Mureșan, au fost citați pentru audieri la sediul DIICOT din Cluj Napoca. Fostul patron al clubului a ajuns deja la audieri, anunță Digi24.

Știrea inițială

Perchezițiile DIICOT sunt derulate într-un dosar în care se fac cercetări privind fapte de constituire a unui grup organizat, delapidare și spălare de bani, informează Digi 24.

Anchetatorii suspectează delapidarea patrimoniului clubului sportiv după sumele câștigate de CFR Cluj ca urmare a calificării în grupele Ligii Campionilor. Conducerea clubului e suspectată că și-ar fi însușit ilegal banii, prin intermediul unor off-shore-uri din Cipru și Insulele Seychelles.

8.000.000 €e suma despre care se vorbește în acest dosar

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (124)
ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  20 Mai 2016, 09:08
Postat de cainelup pe 19 Mai 2016, 14:25

Cand furau toti si nu era nimeni arestat, macaneau toti, pe la toate colturile, ca se fura ca-n codru si Justitia sta cu mainile-n san. Acum, cand s-au pus astia nitel pe treaba, nu mai poate fi arestat niciun talhar nesimtit, pentru ca sare imediat cu clantza Corul Bocitoarelor Proaste din Romania ca, ba e mana lui Basescu, ba Securitatea, ba Mama Dracului isi baga coada, din umbra, sa se puna de-a curmezisul fericirii prostilor cu idei fixe, devoratori de scenarii. Ce vreti voi, ba, pana la urma ?!

Fix aşa e!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  20 Mai 2016, 04:50
Postat de Ciprian Birtea pe 20 Mai 2016, 01:28

De ce abia acuma? CFR Cluj a avut probleme mari acum doi ani, când se plângea de datoriile pe care le avea, și anul trecut în ianuarie au intrat în insolvență. Atuncea trebuia procurorii să-și pună întrebarea «Cum au ajuns clujenii de la CFR într-o asemenea situație după ce au jucat de 3 ori în grupele Ch. League?», nu abia acuma.

Ba nu demult DIICOT-ul a fost condus de o *** ardeleanca de a ta care deastfel a si fost arestata de madam *** . De citeva luni de zile DIICOT-ul e condus de un procuror moldovean .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10203895142448076
Ciprian Birtea  •  20 Mai 2016, 03:14
Postat de gannicus2014 pe 19 Mai 2016, 13:25

pe criterii sportive , trebuie sa le fie revocate toate cele 8 trofee cu care se lauda si sa restituie bonusurile primite din UCL ca urmare a participarii frauduloase

Ce participare frauduloasă, mă? *** Au luat titlul, erau afiliați de mai mult de 3 ani, ce *** mea ți se pare fraudulos?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (124)
Comentează