FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSMS IAŞI

UPDATE » Pîrvulescu a fost externat după ce-a fost internat o noapte la Spitalul Militar! Care e situaţia sa

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 08 aprilie 2013 17:47

UPDATE Paul Pîrvulescu a fost externat luni dimineaţă de la Spitalul Militar.  Ana Gheorghe, soţia jucătorului a declarat pentru wowbiz.ro: "Paul a fost externat. Nu are nimic grav, cum s-a zvonit. Se simte foarte bine. Cateva zile o sa se odihneasca, pana isi revine complet, si o sa-si testeze abilitatile de bona pentru copilul nostru care se va naste in doua zile".

UPDATE Eugen Pîrvulescu, preşedintele Pandurilor şi tatăl jucătorului a declarat pentru Digi: "A fost vorba de o contuzie pulmonară. Sângerarea i s-a oprit, acum e în regulă. Bine că nu are nimic grav. Aşa că o să-şi poată ţine în braţe bebeluşul care se va naşte miercuri".

UPDATE Mihai Stoica a scris pe facebook despre starea de sănătate a celor doi jucători ai Stelei: "Paul e încă în spital, dar se simte foarte bine, Raul "Scarface" Rusescu încă doarme, are meci duminică împotriva alora care au depăşit în clasament campioana en titre şi se menţin la 26 puncte de noi, cînd mai sînt 27 puncte puse in joc ;)"

UPDATE 08.04.2013 / Soţia lui Paul Pîrvulescu a oferit noi amănunte despre situaţia jucătorului: "Pentru toţi fanii Stelei care îmi trimit un număr mare de mesaje şi sînt interesaţi de starea lui Paul, sînt datoare cu un răspuns. Paul este mai bine! A rămas pentru o noapte internat în spital, dar după mai multe investigaţii făcute, rezultatele sînt pozitive. Probabil vor fi cîteva zile de recuperare!".

UPDATE Medicii l-au anunţat pe Reghecampf că jucătorul va rămîne internat în această seară la spital, sub supraveghere

UPDATE Soţia lui Paul Pîrvulescu a fost sfătuită de medici să nu meargă la spital să vorbească cu jucătorul Stelei. Aceasta este însărcinată în aproape 9 luni, urmînd să nască peste cîteva zile. Medicii au rugat-o să rămînă acasă pentru a nu exista pericolul ca aceasta să ia vreun virus din spital.

UPDATE După terminarea conferinţei de presă de la stadionul Ghencea, Laurenţiu Reghecampf împreună cu tot stafful său au plecat de urgenţă la spital pentru a discuta cu medicii despre starea lui Pîrvulescu. Se pare că acesta va rămîne în această seară internat. Reghe a discutat cu medicii despre situaţia jucătorului, iar verdictul a fost clar: plămînul drept a fost perforat!

---------

Victoria cu Iaşi, 3-1, a fost plătită scump de stelişti. Doi dintre jucătorii roş-albaştrilor au fost duşi de urgenţă la Spitalul Militar.

Paul Pîrvulescu a acuzat probleme medicale după un duel aerian cu Tătăruşanu, iar la pauză scuipa sînge, ceea ce i-a alarmat pe stelişti. Acesta a suferit o contuzie pulmonară, iar conform doctorilor acestuia i-a fost atins plămînul drept după lovitură. Contactaţi, medicii de gardă au declarat pentru GSP.RO că mai mult ca sigur fundaşul dreapta al Stelei va rîmămîne pînă luni în jurul prînzului sub supravegherea medicilor.

Un alt jucător care a ajuns tot la pauză la spital, a fost golgeterul Stelei, Raul Rusescu. Acesta a fost lovit cu gheata în faţă de colegul său Chipciu, chiar înainte de golul egalizator. Acesta fost cusut pe viu de către medici, are trei copci, iar după a fost trimis acasă de personalul spitalului. Amănunte AICI

Cei doi jucători nu şi-au mai făcut apariţia pe teren după pauză, ambii fiind înlocuiţi de către Laurenţiu Reghecampf.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
muciusscaevola
muciusscaevola  •  08 Aprilie 2013, 19:44
Postat de varsity pe 08 Aprilie 2013, 18:07

Lua-te-am pe mataranga, meme!

la ce s-a ajuns si in fotbal la Rromanika... onofras putea macar sa isi ceara scuze pentru tampenia pe care a facut-o... eu il dadeam afara, rosu direct...

varsity
varsity  •  08 Aprilie 2013, 18:07

Lua-te-am pe mataranga, meme!

randoom
randoom  •  08 Aprilie 2013, 17:59
Postat de paul_daraban pe 08 Aprilie 2013, 14:28

O singura intrebare am? de ce a fost nevoie ca Parvulescu sa aiba un duel aerian cu Tatarusanu? Parca erau in aceeasi echipa. Ca de altfel si Chipciu si Rusescu. Oare cum e in vestiar la Steaua daca si-o dau asa la gioale in vazu lumii? Comentariul tău...

L-A IMPINS ONOFRAS(IASI) DIRECT IN GENUNCHIUL LUI TATARUSANU. DACA FACE STEAUA RECLAMATIE IL SUSPENDA MACAR CATEVA ETAPE PE ONOFRAS,PENTRU GESTUL LUI TOTAL NESPORTIV.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează