FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL

UPDATE Președintele lui Metaloglobus neagă implicarea în meciuri trucate: "Nu avem legătură cu aceste mizerii"

Articol de - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 13:07

Gigi Becali a dezvăluit în urmă cu două zile că vrea să cumpere o echipă din Liga a 3-a, Metaloglobus, la care va aduce jucători tineri, pe care îi va împrumuta la echipa din prima ligă. Prin urmare, la Steaua, Becali va aduce doar jucători de 28-30 de ani.

update 15:20

Președintele lui Metaloglobus a adus lămuriri despre presupusa implicare a echipei sale în meciuri trucate:

"Nu vreau să mai aud despre presupusele probleme. Nu avem nici o problemă din cauza blaturilor. Nu există așa ceva. Dovadă stă și acel act, dar important este să vă uitați peste parcursul nostru. Eu vă pun toate meciurile la dispoziție. Și n-am avut meciuri ușoare, n-am defilat. Au fost multe meciuri strânse.

Anul trecut am pierdut doar cu cele două echipe din fața noastră. Iar acum doi ani am câștigat împotriva echipelor care s-au bătut la promovare deși toți credeau că ne vom da la o parte. Istoricul acestei echipe nu se leagă de asemenea mizerii. Subiectul este închis!", a spus președintele lui Metaloglobus, Marius Burcă, pentru GSP.ro

Metaloglobus este pe locul 1 în Seria a 2-a din Liga a 3-a, cu 35 de puncte după 13 etape, fiind neînvinsă. Echipa este patronat de un sirian, Imad Kassas, bun prieten cu Tea Sponte, iar Duckadam a asistat la mai multe meciuri în calitate de invitat la stadion.

Baza sportivă Metaloglobus este în cartierul Pantelimon, iar suprafața pe care se joacă fotbal este sintetică.

Deși existau unele zvonuri că Metaloglobus se află în vizorul Comisiei de integritate de la FRF, fiind suspectată de meciuri trucate, clubul a ținut să-și clarifice situația.

Astăzi, oficialii echipei Metaloglobus au trimis Gazetei Sporturilor un comunicat cu o adresă primită din partea Federației Române de Fotbal. "FC Mataloglobus București nu se află sub investigația Departamentului de Integritate și Antifraudă pentru o eventuală săvârșire a abaterilor disciplinare", este răspunsul FRF.

adresa frf

Save

Save

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
sadiku
sadiku  •  06 Ianuarie 2017, 17:44
Postat de valentinn10 pe 06 Ianuarie 2017, 14:05

Oamenii mai fac si miscare , nu ca tine , fraiere frustrat.

Lingâuùleeeeeeee

timm
timm  •  06 Ianuarie 2017, 16:05

Daca nu aveti legatura...Gigi nu va mai cumpara.

1746705222250547
Vladi Vladimir  •  06 Ianuarie 2017, 15:11

la anu Metaloglobus o sa fie ca Unirea Tarlungeni-Stefanesti

Vezi toate comentariile (10)
Comentează