FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Prima mutare a lui Niculescu la Dinamo: ce jucător poate semna în următoarele zile » Clau-gol a spus că-l vrea: "E de națională"

Articol de - Publicat luni, 24 septembrie 2018 08:43

Gicu Grozav ar putea să revină la Dinamo odată cu sosirea lui Claudiu Niculescu. Cei doi au mai lucrat împreună la U Cluj.

update 11:05

La conferința de prezentare la Dinamo, Niculescu a spus că și l-ar dori pe Gicu Grozav la echipă: "Cu mine antrenor la U Cluj, Gicu a explodat ca jucător. Luați statisticile de atunci. E un jucător de naținală, poate juca și titular oricând. Normal că mi l-aș dori"

Știrea inițială:

Atacantul în vârstă de 27 de ani nu are contract și a mai fost în negocieri cu Dinamo în ultimele săptămâni, dar nu a fost mulțumit de oferta salarială.

Grozav și Niculescu au lucrat împreună în sezonul 2011-2012, când Niculescu a antrenat-o pe U Cluj. Vârful a reușit atunci 6 goluri în 24 de meciuri pentru "șepcile roșii".

Rivalii pe postul lui Gicu Grozav ar fi Deian Sorescu, Ivan Pesici și Diogo Salomao.

4 goluri în 13 meciuri a avut Grozav la Dinamo în returul 2014-2015, împrumutat de Terek Grozny

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
zecs93
zecs93  •  24 Septembrie 2018, 15:00
Postat de Dumitru Popescu pe 24 Septembrie 2018, 10:15

Nu cred că Niculescu poate aduce ceva in jocul lui Dinamo, vanzandu-i-se jucătorii buni in permanenta, aceștia fiind înlocuiți cu unii mai slabi!! La salarii similare, alte echipe au rezultate de play-off!

Dar Medias,Sepsi,Astra ( dupa reconstructia din vara) ce loturi pot avea ?? Hai sa nu mi zici ca sunt peste ale lui Dinamo si sau facut super mega investitii, daca ai un antrenor bun poti face si cu jucatori gratis dar trebuie sa nimeresti jucatorii aia si pentru asta iti trebuie un scouting foarte bun, iar la Dinamo chestia asta nu exista, daca rasare 1-2 pe sezon sunt vanduti imediat in plin campionat de saracu ala de negoita !!!

zecs93
zecs93  •  24 Septembrie 2018, 14:53

Bun sa-l aduca, ar fi o mare bila alba pt Claudiu, chiar asa e, la U.Cluj cu el antrenor a fost foarte bun !!! Si nu neaparat trebuie sa joace in banda, ar putea frumos sa joace si al 2 varf cum o facea la U.CLUJ, dar sper ca niculescu sa ne aduca 2 fundasi centrali si un fundas stanga si 1 dreapta, sper ca macar el sa vada lucrurile astea

albalbastru72
albalbastru72  •  24 Septembrie 2018, 13:16

Asta plinge grozav pe la colturi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează