FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - POLI IAȘI

UPDATE Probleme cu nocturna la ambele meciuri ale zilei » Noul "Oblemenco", în beznă la startul partidei cu Poli Iași

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 21:18

La două ore după ce nocturna a cedat la Gaz Metan - Concordia, aceleași probleme au avut loc și pe noul "Ion Oblemenco", unde partida dintre U Craiova și Poli Iași nu a început la ora stabilită, 21:00, din cauza problemelor cu nocturna. Duelul a început cu 50 de minute întârziere.

  • Au fost probleme și ieri, la Viitorul - Dunărea Călărași. Partida a fost întreruptă în minutul 64, când nocturna de la Ovidiu a cedat din cauza furtunii și a fost reluată după 10 minute de pauză.
update 21:45

Problemele cu nocturna de pe "Ion Oblemenco" par să fi fost remediate, astfel că partida va începe la ora 21:50!

update 21:30

U Craiova - Poli Iași // Partida a fost amânată cu o oră și ar trebui să înceapă în jurul orei 22:00! Fostul arbitru Cristi Balaj a oferit lămuriri: 

"Dacă jocul nu poate începe din cauza nocturnei, arbitrul așteaptă o oră, după care, dacă nocturna revine, va începe jocul. O singură dată e permis să fie întreruptă nocturna. Dacă se mai întâmplă a doua oară, jocul va fi oprit, iar meciul nu se va mai desfășura", a declarat Balaj la TV Telekom Sport. 

update 21:23

U Craiova - Poli Iași // Conform TV Digi Sport, unul dintre generatoarele de curent din incinta stadionului a explodat. Astfel, pana de curent din împrejurimile arenei din Craiova e dificil de remediat pentru moment.

update 21:15

U Craiova - Poli Iași // Partida întârzie să înceapă din cauza problemelor la instalația de nocturnă de pe noul "Ion Oblemenco". Jucătorii se află pe teren, dar arbitrul Horațiu Feșnic așteaptă ca problemele să fie remediate.

update 19:25

Gaz Metan Mediaș - Concordia Chiajna // Partida dintre Gaz Metan Mediaș și Concordia Chiajna a fost întreruptă înaintea startului reprizei secunde, care a început până la urmă cu o întârziere de 25 de minute . Detalii AICI despre partida Gaz Metan - Concordia Chiajna

UPDATE 19:22

Gaz Metan Mediaș - Concordia Chiajna // Oficialii lui Gaz Metan au dat asigurări că partida se va relua în scurt timp. 

"Nocturna va porni fără probleme, sperăm doar să nu mai trăsnească. Noi puteam începe meciul, dar trebuie să ne supunem arbitrului, el e suveran. Contra naturii nu te poți pune, totuși", a declarat Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, la TV Telekom Sport.

Știrea inițială

Duelul Gaz Metan - Chiajna s-a întrerupt din cauza unor probleme la instalația de nocturnă, care posibil să fi "picat" parțial din cauza precipitațiilor abundente de la ora meciului.

În cazul în care nocturna își va reveni, repriza secundă ar trebui să înceapă în aproximativ o oră, conform regulamentelor în vigoare. Totuși, în cazul în care problemele persistă și după reluare, partida va fi întreruptă definitiv, iar clubul oaspete va câștiga cu 3-0 la "masa verde".

Pe lângă problemele cu instalația de nocturnă, meciul s-a desfășurat în condiții aproape impracticabile, din cauza ploii torențiale. Terenul a fost îmbibat cu apă și  pus în reale dificultăți jucătorilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dora
dora  •  23 Iulie 2018, 23:45

Nu era niciun fel de beznă . Se putea juca în condiții decente.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Iulie 2018, 23:24

În cel mai nordic stat african sunt probleme cu absolut orice: ploaie, soare, caniculă, ger, vânt, zăpadă, aer, frunze, pietre.

titiduru22
titiduru22  •  23 Iulie 2018, 21:41

Una dintre generatoare ... mama ei de limba romana !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează