FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE // Reacția lui Mircea Lucescu după zvonurile că s-ar putea implica financiar la FCSB: „Nu există o asemenea problemă! E o invenție”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 14:39

După ce Gheorghe Chivorchian a lansat ipoteza că Mircea Lucescu (74 de ani) ar putea merge la FCSB în calitate de partener al lui Gigi Becali, tehnicianul a reacționat, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Într-o discuție la telefon cu directorul GSP, Ovidiu Ioanițoaia, Mircea Lucescu, aflat la Kiev, a dezmințit ferm orice intenție de a colabora financiar sau tehnic la FCSB. „Nu există o asemenea problemă! E o invenție”, a spus Il Luce pentru GSP.ro.

Știrea inițială

Gheorghe Chivorchian, fost secretar general al FRF și ex-președinte al mai multor cluburi din Liga 1, a scos la iveală un zvon care circulă în ultimele zile în cercul închis al oamenilor influenți din fotbalul autohton.

Apropierea lui Mircea Lucescu de FCSB, având apogeul la meciul de Europa League cu cehii de la Mlada Boleslasv, scor 0-0, când „Il Luce” a intrat în vestiarul vicecampioanei României, poate lua o turnură total neașteptată.

Probabil să fie investitor alături de Gigi Becali, un partener pentru Gigi Becali. Se vorbește în lumea fotbalului. Asta ar putea fi singura explicație pentru prezența lui Mircea Lucescu în vestiarul FCSB.  

Pe vremuri spunea că sunt niște dispozitive de ascultare prin care Steaua spiona pe Dinamo. Poate s-a dus să vadă dacă mai sunt acolo acele aparate”, a afirmat Gheorghe Chivorchian la Pro X.

VEZI ȘI:

Gigi Becali a ales „finaliștii”! Cine se luptă pentru postul de antrenor la FCSB + când va fi făcut anunțul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
mosvasile
mosvasile  •  11 August 2019, 22:14
Postat de iobag pe 11 August 2019, 17:36

Hai ca ai nimerit-o cu Lovin, mare fotbalist si ala :))) Cred ca nici oierul nu ar fi avut tupeu sa spuna asa ceva. Galata sau Anderlecht n-au fost niciodata dupa revolutie victime sigure, au bugete cat toata liga 1 la un loc. Ca s-au reusit niste performante in care s-a depasit conditia fotbalului romanesc e cu totul altceva. Cum si calificarile recente in grupele Europa League sunt tot performante, acum 10 ani poate nu erau, dar nici fotbalul romanesc nu mai e ce era acum 10 ani. Cand fotbalul romanesc se prabuseste e normal ca nici Steaua sa nu mai mentina acelasi nivel in Europa

Cu Anderlecht e cam fortzata!Cu norocul ei proverbial Steaua a trecut de Anderlecht-in acea semifinala din CCE-castigand cu 3-0, in returul de la Bucuresti-profitand de imprejurarea ca stoperul lor-iugoslavul Peruzovici-a trantit meciul,pentru ca Anderlecht refuzase sa-i mai prelungeasca contractul si asa se face ca Piturca a dat doua goluri chiar de langa el!Dar in toamna aceluiasi an-1986-in turul 2 al noii editii de CCE-scorul de data asta a fost...in oglinda!Adica 3-0 pentru Anderlecht in tur si 1-0 pentru Steaua in retur(gol Boloni,spre final)!Si intr-adevar mai incoace a eliminat-o(norocos-cum altfel)pe...Standard Liege!

132101731366246
Piotr Terna  •  11 August 2019, 21:57

Gata . Pină aici. Acum stelist cu vechime de 33 de ani am înțeles și eu . STEAUA a murit. Mulțumim Becali , mulțumim armatei , mulțumim peluzelor nord și sud . p.s. Dinamo sa nu rida, o sa moara cu noi la braț .

andy_2008
andy_2008  •  11 August 2019, 19:43

Lucescu e cu toate tiglele pe casa nu se asocieaza cu toti nebunii .

Vezi toate comentariile (50)
Comentează