FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE // Rednic a deturnat marele transfer ex-dinamovist al lui FCSB! Becali: "Trebuia să vină la mine acasă"

Ante Puljici în duel cu Denis Alibec
Ante Puljici în duel cu Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 23:52

FCSB s-ar fi înțeles cu fostul fundaș dinamovist Ante Puljic (30 de ani) și ar fi trebuit să perfecteze mutarea după meciul de astăzi cu Hajduk, din turul III preliminar al Europa League, dar jucătorul a fost DETURNAT de Mircea Rednic, care îl va aduce la echipa sa, Al Faisaly, în Arabia Saudită.

Gigi Becali a dezvăluit după duelul cu croații, 0-0 (Detalii AICI), că Puljic va semna cu Al Faisaly. "Îl așteptam la mine acasă, așa ne înțelesesem. Apoi m-a sunat un avocat și mi-a spus că se duce la Rednic, că îi trebuie fundaș în locul unuia accidentat. Nu am chef să mă mai gândesc la asta. Era vorba să vină un fundaș central, o mie de negocieri, dar ați văzut despre ce e vorba", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Fanatik anunțase în cursul zilei de azi că Ante Puljic urma să semneze cu FCSB un contract pe următoarele două sezoane, cu un salariu de 15 mii de euro lunar. Gigi Becali părea să fi găsit astfel soluția ideală pentru înlocuirea lui Mihai Bălașa, jucător criticat dur pentru prestațiile din acest debut de sezon, dar acum totul a căzut.

Puljic a mai fost dorit de Becali și după plecarea de la Dinamo, în 2016, dar cele două părți nu s-au înțeles la detaliile financiare.

Ante Puljic a evoluat 28 de meciuri pentru Dinamo în sezonul 2015/2016, fiind împrumutat atunci de la Gent. Acum este liber de contract după despărțirea de rușii de la Tom Tomsk.

Vezi și: FOTO 2 detalii de la meciul cu peripeții al lui FCSB în Europa League: fani nebuni și noul antrenor al roș-albaștrilor :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
952030968311337
Pavel Danut  •  10 August 2018, 12:27

gigele nu ziceai că e rezolvat puljic ? țeapă

gicab
gicab  •  10 August 2018, 11:35
Postat de trake pe 10 August 2018, 10:41

Doar atât. Sunteţi din Bucureşti. Nimic altceva.

Istorie...

adriann_
adriann_  •  10 August 2018, 11:13

E uluitor cati oameni nu inteleg adevarul simplu ca FCSB nu e un club de fotbal ci doar o firma prin care niste puscariasi condamnati pentru infractiuni economice produc bani pentru clanul lor. Daca ciobanul vroia performanta il vindea vreodata pe Hamroun cu 1 milion? Ce naiba...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează