FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Rîpă se roagă de Oţelul: "Lăsaţi-mă de acum la Steaua!" » Răducan: "Puteai să joci la Mallorca!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 ianuarie 2013 17:46

UPDATE 17:40 Narcis Răducan a explicat ce se va întîmpla cu Cosmin Rîpă, jucător aflat în ultimele şase luni cu Oţelul, care a semnat cu Steaua: "Va avea banii la zi, dar nu o să fie printre primele variante. Din moment ce nu vrea să îşi perlungească înţelegerea, trebuie să ne orientăm spre altceva.

Nu-l putem lăsa să plece gratis, sînt sigur că nici Steaua nu vrea un jucător care să nu fi jucat 6-7 luni. Am avut ofertă de 200.000 de euro de la Mallorca şi una dublă din Ucraina, dar el n-a vrut să meargă", a spus Narcis Răducan la GSP TV.

***

Cornel Rîpă, noul fundaş al Stelei, a explicat de ce a acceptat oferta "roş-albaştrilor" şi speră ca Oţelul Galaţi să îi permite să se alăture echipei lui Laurenţiu Reghecampf încă din această iarnă.

"E un pas înainte pentru mine. Domnul Gigi a fost singurul care m-a sunat, mi-a făcut o ofertă, m-a întrebat dacă vreau şi am acceptat fără să ezit. Pentru mine e important să nu mai pierd timpul şi să ajungă acum la Steaua. Sînt optimist, sper ca Oţelul să-mi înţeleagă situaţia. Nu eu am decis să se ajungă aici.

Citeşte şi: EXCLUSIV Rîpă confirmă că e al Stelei! » "Roş-albaştrii" forţează mîna Oţelului ca să-l aibă cu Ajax

Am fost trimis la echipa a doua, am acceptat situaţia, dar vreau să şi fiu înţeles. Am fost un tip cerebral, n-am făcut probleme niciodată. Le mulţumesc pentru tot ce a fost pînă acum, dar şi suporterilor. Vreau să joc la Steaua acum. Nu se refuză, e pe primul loc, e cea mai titrată echipă din România şi ştiu la ce să mă aştept", a spus Cornel Rîpă la GSP TV.

...despre dubla cu Ajax: "Nu ştiu încă dacă voi juca împotriva lor. Să ajungem întîi acolo. Sînt şanse egale, dar sper ca Steaua, cu sau fără mine, să ajungă mai departe"

...despre Mihai Stoica: "Nu vreau să comentez declaraţiile dînsului. Sper să îi demonstrez l prin evoluţiile mele că merit să fiu la Steaua"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (93)
axi1
axi1  •  21 Ianuarie 2013, 09:55
Postat de adriann_ pe 21 Ianuarie 2013, 00:40

Pe planeta unde sa joci mecuri contra lui Messi, Cr Ronaldo sau Radamel Falcao inseamna mult mai mult decat sa fii coechipierul lui Dodel sau Nila.

Pai asta e mentalitatea romanului: "ma duc sa joc impotriva lui Messi si Ronaldo" - pai, de ce nu se duce sa joace ALATURI de Messi sau Ronaldo?! Daca se duce la Mallorca, o sa sfarseasca precum Torje - transferat si imprumutat pe la toate codasele din Italia, Spania sau cu putin noroc Germania.

qwerty007
qwerty007  •  21 Ianuarie 2013, 02:33
Postat de vinnie1293 pe 21 Ianuarie 2013, 00:09

El a declarat de mai mult timp ca vrea la Steaua ... Sunt multi fotbalisti care striga "nasoale" de Steaua fortati oarecum de suporteri . In fiecare tara exista cel putin o echipa care foarte greu se refuza , aici este Steaua .

Steaua se refuza foarte greu,iar CFR nici macar nu-i baga in seama pe talentatii astia.

adriann_
adriann_  •  21 Ianuarie 2013, 00:40
Postat de vinnie1293 pe 21 Ianuarie 2013, 00:07

Pe ce planeta este Mallorca peste Steaua . Ca orice vorbind ... Singurul lucru care il putea obtine la Mallorca este un salariu mai bun .

Pe planeta unde sa joci mecuri contra lui Messi, Cr Ronaldo sau Radamel Falcao inseamna mult mai mult decat sa fii coechipierul lui Dodel sau Nila.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează