FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

UPDATE S-a decis! Magistrații Tribunalului Dîmbovița au stabilit un nou termen! Ioan Niculae a reacționat nervos la plecare

FOTO: Captură Digi24
FOTO: Captură Digi24

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 10:30

UPDATE: Magistrații Tribunalului Dîmbovița au stabilit un nou termen pentru Ioan Niculae, 19 februarie, atunci cînd omul de afaceri trebuie să prezinte expertiza celor 5 cărți scrise în pușcărie, care să stabiliească dacă au sau nu valoare științifică. "Nu mă mai miră nimic! Mă pot și împușca". 

11:37

Știre inițială:

Patronul Astrei, Ioan Niculae, ar putea fi eliberat condiționat astăzi de la penitenciarul Giurgiu. Tribunalul Dîmbovița decide dacă îi va fi redusă pedeapsa, după ce a scris 5 cărți în perioada în care a fost închis.

Niculae are deja o primă decizie favorabilă. Este vorba despre cea dată de Judecătoria Găești, însă DNA a contestat-o. Pînă acum patronul Astrei a ispășit 8 luni de închisoare.

DNA a cerut în luna decembrie amînarea procesului și a cerut comisiei de eliberări condiționate documente referitoare la cele 5 lucrări științifice redactate de Niculae.

Ioan Niculae a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare în Dosarul Mită la PSD. A intrat în închisoare în aprilie 2015.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
steaua.libera
steaua.libera  •  22 Ianuarie 2016, 18:04

Hotii sunt mari autori Scriu "romane"-n inchisori.

955338931187511
Dincu Robert  •  22 Ianuarie 2016, 17:59

Avem o țară de poeți !!! Cum da inspirația ăsta în voi numa când sunteți la pușcărie! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

386635174879398
Alexandru Chis  •  22 Ianuarie 2016, 14:23

Am inteles ca avocatii lui I.N. au solicitat Instantei sa nu mai ia in calcul reducerea pedepsei pentru cartile presupus a fi fost scrise in penitenciar, astfel ca patronul Astrei va mai ramine citeva luni in arest. Credeti ca are legatura venirea lui Budescu din Katar cu ceea ce s-a intimplat astazi la Instanta? Oricum, de acum inainte judecatorii vor fi mult mai circumspecti dupa scandalul cartilor scrise in penitenciare de oameni care sunt... in afara. De, daca Becali, cu gura lui ***, s-a laudat ca el nu este autor ci co-autor, adica pus pe coperta pentru bani dati autorului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close