LIGA 1  ·  "DOSARUL TRANSFERURILOR"

UPDATE S-a judecat cererea de eliberare a lui Victor Becali » Ce a decis Instanţa

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 12:46

Condamnat în marie 2014 la 6 ani şi 4 luni de închisoare în "Dosarul Transferurilor", Victor Becali vrea să iasă din închisoare şi a depus azi o cerere de eliberare din închisoare.

update 15:45

Victor Becali rămâne în închisoare. Judecătoria Medgidia a decis că să nu aprobe cererea acestuia. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacă la Tribunalul Constanţa.

Ştirea iniţială:

Victor Becali a depus azi o cerere de eliberare condiționată dorind să scape de pedeaspa pe care ispăşeşte la Penitenciarul Poarta Albă.

Cerera a fost judecată şi urmează să fie de dea o decizie în cel mai scurt timp, potrivit ziarulconstanţa.ro

"Vă rog să acceptați cererea. Am avut o sancțiune la începutul pedepsei. A fost o situație în care colegul meu a trebuit sa fie internat și i-am anuntat familia. Nu am contestat. Am încercat să nu fiu într-un litigiu cu penitenciarul" Victor Becali în faţa judecătoarei

Decizia Judecătoriei Medgidia nu va fi definitivă, putând fi atacată la Tribunalul Constanța.

Chiar dacă va fi elibarat, Becali ar putea avea alte probleme.  Ioan și Victor Becali au fost audiați la finalul anului trecut după ce ar fi dat mită judecătoarei Geanina Terceanu pentru a fi achitați în prima instanță din ” Dosarul Transferurilor”. Acesta e un alt dosar, care încă e în instanță, iar dacă va fi găsit vinovat s-ar putea întoarce în inchisoare.

SENTINŢELE ÎN "DOSARUL TRANSFERURILOR":

George Copos (61 de ani) - 3 ani şi 8 luni cu executare
Mihai Stoica (49 de ani) - 3 ani şi 6 luni cu executare
Cristi Borcea (44 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare
Ioan Becali(61 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare
Victor Becali (53 de ani) - 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu (78 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare
Gică Popescu (47 de ani) - 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare
Gigi Neţoiu (55 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare
*numele îngroșate sunt ale persoanelor care au rămas în arestCum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (5)
Andrei Stoica  •  25 Octombrie 2016, 19:58

Nu inteleg cum de se strecoara greseli flagrante in articolele voastre, probabil nu "irositi" aceeasi atentie ca in varianta tiparita a ziarelor, insa erorile de tehnoredactare lasa impresia de amatorism...blog studentesc Condamnat în marie 2014 la 6 ani şi 4 luni de închisoare în " Dosarul Transferurilor", Victor Becali vrea să iasăSENTINŢELE ÎN "DOSARUL TRANSFERURILOR":...Victor Becali (53 de ani) - 4 ani şi 8 luni cu executare

jullien_alphonse  •  25 Octombrie 2016, 19:23

După ce-ţi umblă la buzunare, tu îi dai drumu' din pârnaie - SĂ NU SUFERE, SĂRACU' ! - - Pedepsele trebuie mărite cu un ZERO in coada numarului ANILOR DE pârnaie, şi cu poprirea/recuperarea imediata DIN averea infractorului, să vedem dacă neamu nost' de hoţi mai fură!

haideusicfr  •  25 Octombrie 2016, 18:05

Bine ar fi sa fie eliberat. Suferinta sa nu ajuta pe nimeni.

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1