FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

UPDATE / Săpunaru refuză pentru a doua oară negocierile cu FC Vaslui!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 30 mai 2012 19:27

UPDATE Cristian Săpunaru refuză negocierile cu FC Vaslui. Este a doua oară cînd Adrian Porumboiu îl vrea pe fostul rapidist, iar acesta îl refuză. Prima dată s-a întîmplat înainte ca acesta să revină la Rapid şi chiar dacă oferta lui Porumboiu fusese multe peste cea a lui Copos, internaţionalul român a refuzat, conform celor de la DigiSport.

Vaslui încearcă să dea o nouă lovitură după înregimentarea lui Laszlo Sepsi. Oficialii galben-verzilor aflaţi în Portugalia tratează transferul sub formă de împrumut al lui Cristi Săpunaru, 28 de ani

Săpunaru nu e pe placul antrenorului Vitor Pereira şi Vasluiul speră să obţină împrumutul fundaşului dreapta, scrie cotidianul portughez Record.

Adrian Porumboiu vrea să facă tot posibilul pentru a nu mai rata titlul şi sezonul viitor. Vicecampionii i-au luat deja pe Varela, Adrian Popa şi Sepsi, şi speră să completeze apărarea cu Săpunaru.

Dacă achiziţionarea fostului rapidist se va concretiza, Inacio va avea o apărare stelară: Săpunaru, Papp, M. Constantin şi Sepsi vor forma o linie defensivă de top.

Team managerul moldovenilor, Daniel Stanciu, a anunţat că echipa sa încearcă să parafeze un parteneriat cu FC Porto, ceea ce ar putea fi un avantaj în negocierile pentru fundaşul român: "Vom discuta cu cei de la Porto pentru a avea o colaborare cu ei".

10 trofee a cîştigat Săpunaru în cei patru ani petrecuţi pînă acum la FC Porto

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
raul1985
raul1985  •  31 Mai 2012, 01:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

te inseli amarnic prietene. el nu este un mercenar ca multi dintre fotbalistii rapidului. el chiar este trup si suflet pt rapid. de la castigator de uefa cu porto poate sa plece pe bani in franta, olanda, belgia, germania etc lejer... nu la echipe de top, ci la echipe de mijlocul clasamentului caci oricum o sa castige mm multi bani.

raul1985
raul1985  •  31 Mai 2012, 00:58

o sa vina inapoi in romania doar la rapid. el o sa fie pancu 2. pacat ca nu a fost apreciat la adevaratul lui caracter cat a fost la noi :( el este un jucator de vestul europei, iar daca pitzi nu-l convoaca face o mare eroare.

catalinlazioo
catalinlazioo  •  31 Mai 2012, 00:18

lasa-i frate,au avut ei vreodata vreun jucator sa iubeasca echipa ca sa stie?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close