FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

UPDATE » Marcel Lică, Sorin Corpodean şi Marcel Savaniu reţinuţi pentru 24 de ore!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2009 00:00

16:38 » Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român, spune că îi pare rău pentru Gheorghe Constantin, dar crede că şi deasupra lui se aflau persoane implicate, un exemplu fiind Florin Prunea: "Nu este plăcut ce vedem, îmi pare rău de Gheorghe Constantin, dar şi deasupra lui au fost destule persoane care s-au implicat. Una dintre acestea este Florin Prunea"

16:06
» Marcel Lică a fost şi el scos din sediul DNA încătuşat, fiind luat de duba Poliţiei şi reţinut pentru 24 de ore! Acesta nu a dorit să facă nici un fel de comentariu după arestarea sa.

16:05
» Aurelian Bogaciu a fost eliberat, părăsind sediul DNA.

15:55
» Duba Poliţiei care l-a transportat pe Sorin Corpodean s-a întors la sediul DNA din Piteşti

15:35
» Aurelian Bogaciu s-a întors la sediul DNA împreună cu soţia sa şi cu avocatul său. Soţia lui Bogaciu, Corina, este însărcinată.

15:16 » Adrian Mititelu spune că echipa sa a avut cel mai mult de suferit din cauza corupţiei din arbitrajul românesc: "Pe de o parte sînt fericit, dar pe de altă parte sînt mîhnit de ceea ce se întîmplă. S-a demonstrat că Universitate craiova a fost victima unui arbitraj obscur şi mincinos". :X

15:05
» Corpodean a fost scos din sediul DNA cu cătuşe la mîini, fiind de asemenea reţinut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de luare de mită şi va fi prezentat mîine în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare pentru 29 de zile. Din 1997, Corpodean a fost cap de tabel în ierarhia arbitrilor români cu ecuson internaţional, ajungând în 2001 chiar în First Class, a doua categorie valorică în ierarhia UEFA.

În altă ordine de idei, audierea lui Marcel Lică a început în urmă cu cîteva minute.

15:00 » Marian Iancu a comentat arestarea lui Marcel Savaniu: "Nu se simte nici o schimbare în arbitraj, sistemul este bine închegat, este inter-dependent. Sistemul din interior nu se poate vindeca"

14:58
» După reţinerea lui Marcel Savaniu, duba Poliţiei s-a întors la sediul DNA, de unde este foarte probabil să mai ridice pe cineva. Singurii rămaşi în audieri: Sorin Corpodean şi Marcel Lică.

14:38 » Mircea Sandu, preşedintele FRF, spune că a sesizat deja Comisia de Disciplină pentru a lua măsuri în cazul echipei FC Argeş: "Nu vă pot spune decît că am propus ca să fie sesizată Comisia de Disciplină în privinţa acestui caz şi să ia măsurile necesare împotriva echipei FC Argeş.

14:25
» Marcel Lică a ajuns la sediul DNA.

14:19 » Marcel Savaniu a fost reţinut pentru 24 de ore! Acesta a declarat la ieşire: "Nu sînt vinovat de nimic!". Sorin Corpodean se află încă în sediul DNA. Marcel Lică ar urma să ajungă şi el la DNA la ora 14:30.

14:10 » Savaniu şi Corpodean se află în continuare la DNA. Marcel Lică este şi el aşteptat de procurori, în schimb duba care i-a ridicat pe Cornel Penescu şi Gheorghe Constantin a ajuns la sediul instituţiei.

12:34 » Tiberiu Lajos a părăsit sediul DNA Piteşti

12:00 » Sorin Corpodean a ajuns la DNA Piteşti

10:32 » Bogaciu a ieşit de la audieri fără să declare nimic presei. În schimb, avocatul său a spus că: „Sper ca lucrurile să fie tratate cu înţelepciune, pe bază de probe”.

10:14 » Gheorghe Constantin rămîne în arest! Instanţa i-a respins cererea de

eliberare! Vezi amănunte pe gspTV.ro! (video)

» Cristian Libertatu, fostul şef al OPC Argeş rămîne şi el în arest

» Marcel Savaniu şi-a făcut şi el prezenţa la DNA Piteşti la 09:57.

» La 09:15 a ajuns la sediul DNA Piteşti şi Tiberiu Lajos, care nu a fost prezent la prima audiere, atunci absentînd din cauza decesului tatălui său.

» Aurelian Bogaciu a fost primul arbitru ce a ajuns astăzi la DNA Piteşti, el făcîndu-şi prezenţa la sediul instituţiei piteştene în această dimineaţă la 09:03.

Tot în cursul acestei dimineţi trebuie să ajungă la DNA Piteşti ceilalţi arbitri din dosarul Penescu (Corpodean), cît şi observatorul Marcel Lică. Arbitrii, iar la DNA (video)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (119)
 •  23 Aprilie 2009, 06:50

Va spun sigur ca prunea e varat adanc in toate murdariile fotbalului romanesc, stiu din sursa sigura, un prieten de familie de al lui. Lua mita si de la echipe de judet.

 •  22 Aprilie 2009, 23:28

Borcea are dreptate sa se planga: Dinamo a pierdut trei jucatori de valoare in ultimele 2 zile> Lobont, SAVANIU si CORPODEANA! Saracii !!! :)))))

 •  22 Aprilie 2009, 21:41

corpodean(dinamo),savaniu(steaua),bogaciu(steaua),lica(cine da mai mult)....hai si ceilalti....ce norocosi au fost cei care au fost dati afara helestenu,salomir,coltescu..etc..daca mai erau arbitrii chiar era un circ total....sper ca dna-ul sa-si faca datoria asa cum trebuie

Vezi toate comentariile (119)
Comentează