FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Scandal la Steaua cu o zi înainte de Pandurii: un om de bază, exclus din lot de Rădoi! Explicație uluitoare

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iulie 2015 15:07

Gabriel Tamaș nu va face parte din lotul Stelei la meciul cu Pandurii de sîmbătă. Mirel Rădoi a decis să-l excludă din lot după ce acesta nu s-a prezentat la antrenamentul de azi dimineață de la Mogoșoaia.

Gabriel Tamaș nu va face parte din lotul Stelei la meciul cu Pandurii de sîmbătă. Mirel Rădoi a decis să-l excludă din lot după ce acesta nu s-a prezentat la antrenamentul de azi dimineață de la Mogoșoaia.

18:45

Impresarul lui Tamaș, Florin Manea, a oferit motivul pentru care fotbalistul nu s-a prezentat la antrenament. "Am înțeles că  nu s-a trezit, nu a avut vreo escapadă. A fost exclus din lot. Am vorbit cu el, a recunoscut că a greșit. Au vorbit între ei, mîine se prezintă la antrenament, intră în programul echipei. Nu m-a anunțat nimeni că trebuie să-i găsesc echipă", a spus agentul conform Dolce Sport.

Fundașul nu a putut fi contactat nici pe telefonul mobil, așa că a fost sancționat drastic de Rădoi, care probabil îl va și amenda, anunță Dolce.

Pandurii - Steaua este sîmbătă, de la ora 21:00, în diect la Antena 1, Digi, Dolce, LookTV ș liveTEXT pe GSP.RO.

Gabriel Tamaș a strîns 15 meciuri la Steaua, 13 în sezonul trecut și două în sezonul acesta. Fundașul n-a reușit să și marcheze. 

Tamaș a venit la Steaua la începutul anului 2015 după ce își reziliase contractul cu Watford din cauza unei accidentări mai lungi. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (98)
agentul0007
agentul0007  •  18 Iulie 2015, 00:18

a ascultat melodia " eu vara nu dorm" si pe la 4 , 5 dimineata a adormit si normal ca nu a mai putut sa se trezesca la 6 , 7 sa se prezinte la antrenamente

benaflek
benaflek  •  17 Iulie 2015, 23:04

nopti de vara tamas intelegem dar la steaua nu tine scoala asta . doua zi la antrenament ce facem ?

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  17 Iulie 2015, 20:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează