FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TERENURILOR MAPN

UPDATE Se va judeca pe 12 martie » O nouă amînare în "Dosarul Terenurilor MApN"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 13:56

UPDATE ÎCCJ a decis amînarea deciziei în "Dosarul Terenurilor MApN" pentru data de 12 martie.

UPDATE Conform Realitatea TV, Gigi Becali nu s-a prezentat azi în faţa judecătorilor care urmau să dea o decizie în "Dosarul Terenurilor MApN", preferînd să meargă în Parlament.

Becali a lipsit şi la termenul precedent al acestui proces, care a avut loc pe 12 februarie.

-------------

ÎCCJ va judeca azi "Dosarul Terenurilor MApN", în care Gigi Becali riscă închisoare cu executare. Patronul Stelei a fost iniţial achitat, dar procurorii au făcut recurs şi cer pedeapsă cu executare, fără să specifice lungimea acesteia.


Pe 12 februarie s-a decis amînarea luării unei decizii, singurul inculpat prezent la proces fiind Dumitru Cioflină. Gigi Becali şi Victor Babiuc au lipsit.

Potrivit procurorilor, între 1996 şi 1999, MApN a efectuat două schimburi de terenuri cu Gigi Becali, patronul Stelei primind 28,89 ha de teren arabil intravilan. În urma schimbului, statul român a fost prejudiciat cu 892.758 de dolari. Cel care a facilitat transferul a fost Victor Babiuc, ministrul Apărării din acea vreme. Becali, acuzat de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată şi continuată, a fost achitat de ÎCCJ în 2012, însă decizia a fost atacată cu recurs la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
lobbyone
lobbyone  •  26 Februarie 2013, 19:38

Inca putin si iese tot adevarul la suprafata .UEFA va afla de meciurile lui FC BLATUL FARA FUND 1947 (2002 - team becalii) ! La revedere mizerie a societatii , protejata de armata ! Aflati cati oameni au fost ucisi in 1947 de catre soldatii comunisti cand s-au impotrivit infintarii echipei comuniste la BUCURESTI !

randoom
randoom  •  26 Februarie 2013, 14:54

ASTA II REZULTATU A APROAPE 10 ANI DE DOMNIE A CHIORULUI BETIV. TOTI PADUCHEI PDLACI LIBERI(DE LA APOSTU PANA LA TRANCULESCU ALA),PUTINI ADVERSARI POLITICI AI PADUCHEILOR PDLACI,LA PUSCARIE FARA PROBE(VEZI CAZU NASTASE). AM MAI SPUS SI REPET,DUPA CE PUNE MANA USL PE JUSTITIE(CAT DE CURAND,PRIVIND CE SE INTAMPLA LA CSM), JUMATATE DIN CEI CARE AU VOTAT LA ALEGERILE PARLAMENTARE CU PADUCHEI PDLACI VOR INTRA LA PUSCARIE(TINAND CONT CA PADUCHEI PDLACI AU CASTIGAT ZERO COLEGII IN ROMANIA,NU SUNT ASA DE MULTI). PAI ORICE OM NORMAL ISI DADEA DEMISIA IN VARA ,DACA ERA IN LOCUL CHIORULUI BETIV. DOVADA CEA MAI MARE A FAPTULUI,CA IN MOMENTUL CAND PLEACA CHIORU BETIV DE LA TREICOCENI,INTRA DIRECT LA

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  26 Februarie 2013, 14:40
Postat de stelistu.batran pe 26 Februarie 2013, 14:32

Sa-mi bag poooullaaa in toti judecatorii din Romania!!!!!!!!!!!!!!!!!! si in toata justitia romaneasca!!!

Du-te pe evz.ro si vezi ce se intampla acuma la Consiliul Superior al Magistraturii! Te crucesti!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează