FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

UPDATE Șefii FRF și LPF pîrîți la DNA: "Iată dovada prin care Burleanu și Iorgulescu se fac vinovați de fals intelectual şi abuz în serviciu sub formă continuată!". Reacția juristului Federației

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 19:48

Ziarul lui Adrian Mititelu susține că șefii FRF și LPF ar fi cîștigat un proces la TAS pe baza unui fals! 

21:15

Adrian Stîngaciu, juristul FRF, a oferit prima reacție în acest caz:

"În primul rînd, Federația n-avea cum să susțină vreodată aplicabilitatea articolului 70 din noul statut, atît timp cît n-avea o decizie definitivă de la Tribunalul București.

De asemenea, nu aveam cum să ne prevalăm nici de articolul 54, avînd în vedere că Federația, chiar în timpul audierilor, a prezentat în fața Arbitrului Unic dovezi că regula celor 3 ani din respectivul articol nu s-a aplicat nici în cazul altor cluburi aflate în situație similară cu cea a CS U Craiova". 

Știrea inițială: 

Este vorba despre cazul intentat de CSM Rm. Vâlcea împotriva FRF-LPF cu privire la promovarea CSU în Liga I la sfîrşitul sezonului 2013-2014. Liga și Federația au avut cîștig de cauză în iunie 2015. 

Cotidianul craiovean Ediție Specială susține în această seară, printr-un facsimil care ar face parte din motivarea deciziei TAS, că avocații FRF și LPF ar fi spus atunci în fața instanței de la Lausanne că noul statut al Federației votat în 2014 este în vigoare și că promovarea lui CS U s-a făcut în baza acestuia: 

În urmă cu 3 săptămîni, atît juristul FRF, Adrian Stîngaciu, cît și Răzvan Burleanu au precizat public că Federația funcționează și azi în baza vechiului statut, din 2011! Cel nou nu a fost validat deocamdată în instanță și nu poate fi aplicat. 

Sursa citată mai precizează că a trimis la DNA documentul publicat azi și cere demisia șefilor fotbalului românesc: 

"Burleanu și Iorgulescu se fac vinovați de fals intelectual şi abuz în serviciu sub formă continuată. Înainte de a fi chemaţi de procurori, cei implicaţi ar trebui să aibă un gram de demnitate şi să-şi dea demisia pentru că nu au nici o şansă să scape după aceste fără de legi". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
addytzu
addytzu  •  13 Ianuarie 2016, 15:53

Abuz in serviciu...Puscaria ii mananca pe astia!!!!

gogu2005
gogu2005  •  11 Ianuarie 2016, 12:14

de cate ori sa pici examenul de capacitate ca sa-l crezi pe mititelu???? sa ne dea gsp macar un singur exemplu in care s-a adeverit o acuzatie adusa de acest interlop. un ziar serios nu poate prelua pe neverificate intoxicarile in serie ale unui om cu grave probleme patologice.

tatutzu
tatutzu  •  11 Ianuarie 2016, 10:18

http://prntscr.com/9onmlv *fără de legi? :))))))))))))) sau fărădelegi? :) https://dexonline.ro/definitie/f%C4%83r%C4%83delege

Vezi toate comentariile (47)
Comentează