FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Steaua îl vrea pe favoritul lui MM! Reghecampf: "E un jucător bun, vrem să ne întărim"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 decembrie 2013 18:24

UPDATE 18:20 Laurenţiu Reghecampf confirmă că Ianis Zicu ar fi un jucător atractiv pentru Steaua.

"În momentul cînd va fi realizat un transfer, atunci eu o să vorbesc despre ei. E un jucător bun, interesant, noi avem o listă lungă şi încercăm să ne întărim ca să cîştigăm campionatul şi cupa", a spus antrenorul Stelei la sportro.

---------------

Steaua caută să-şi întărească serios echipa pentru retur, avînd ca obiectiv titlul, Cupa României, Supercupa şi o prestaţie mult mai bună în Europa.

După ce Lucian Sînmărtean (33 de ani) a anunţat că nu e dispus să plece de la FC Vaslui pe un salariu sub cel actual, 360.000 de euro pe an, "roş-albaştrii" s-au reorientat. Pe lîngă Eric de Oliveira, pentru care Gaz Metan şi Pandurii, cluburile care îl deţin în coproprietate, cer 1,4 milioane, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a pus ochii şi pe Ianis Zicu, jucătorul lui Gangwon, anunţă sport24h.ro!

Vine gratis
Mijlocaşul de 30 de ani devine liber de contract la 1 ianuarie, astfel că poate veni în Ghencea gratis. Deşi în presa bulgară s-a anunţat deja întoarcerea sa la ŢSKA Sofia, acesta a dezminţit înţelegerea pe contul său de facebok: "Nu am semnat încă nici un contract. Pe 31 decembrie 2013 îmi termin contractul cu FC Gangwon şi doar după 31 decembrie putem să discutăm despre viitorul meu", a explicat Zicu.

MM: "Vom lucra împreună"
Trecut pe la Dinamo şi pe la Rapid, Zicu s-a numărat mereu printre preferaţii lui Mihai Stoica. Managerul Stelei a încercat să-l aducă la Unirea Urziceni în 2009, însă înţelegerea a picat. A urmat apoi încercarea de a-l transfera la Steaua doi ani mai tîrziu, dar jucătorul a ales ŢSKA.

"Zicu e un fotbalist excepţional. Dacă ajungi să-i cunoşti PIN-ul, atunci poţi sta liniştit la meciuri. Am stabilit cu el, înainte să semneze cu ŢSKA, să meargă acolo, să stea doi-trei ani, apoi să lucrăm împreună", spunea atunci Mihai Stoica. Acum, după o aventură în Coreea de Sud, la Pohang Steelers şi FC Gangwon, unde a marcat peste 20 de goluri, Zicu e gata să revină în România.

1 milion de euro este cota lui Ianis Zicu, conform transfermarkt.de

Ianis Zicu
- 30 de ani
- născut în Constanţa
- 1,79m înălţime
- mijlocaş ofensiv
- a evolut pentru Dinamo, Poiana Cîmpina, Farul, Inter Milano, AC Parma, Rapid, Poli Timişoara, ŢSKA Sofia, Pohang Steelers şi Gangwon
- 12 selecţii şi un gol la naţionala României
- golgeterul Ligii 1 în 2011 cu 18 reuşite
- a marcat 63 de goluri în 192 de meciuri disputate în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (126)
solomon_i
solomon_i  •  15 August 2014, 10:57
Postat de tracul pe 31 Decembrie 2013, 13:58

O SA IA STEAUA NUMAI GLOABE.WESLEY NU ERA BUN.DIN LISTA ASTA :NUMAI GLOABE.

Gloabe,gloabe...

solomon_i
solomon_i  •  31 Decembrie 2013, 15:10
Postat de xhthu pe 30 Decembrie 2013, 22:11

maestre ,simpatiile pentru o echipa nu te fac mai informat decat simpatiile pentru alta .altfel stiai ca nea vanea e un scriitor care foloseste multe figuri de stil si ca nu poti sa te documentezi despre istorie la el asa cum nu poti sa cercetezi biblia doar din filmu ala de miel gibson .cu atat mai putin sa arunci cu noroi in cea mai mare echipa interbelica ,venus bucuresti ,care a avut maxim de performante sub conducerea unui gentleman,avocatul eladescu ,si nu sub gabriel marinescu,care a stat doar vreo 3-4 ani .si legat de baratky ,cel mai bun jucator din univers....ma nene ,tu de bodola ai auzit macar? :))))))

Eu am scos in evidenta doar mascariile acestui personaj.Iar despre "activitatile" lui Marinescu in fotbal au scris si altii, ca de ex. George Mihalache si Teodor Mazilu.Iuliu Baratki era considerat cel mai bun jucator al Romaniei (si nu a universului)de catre contemporanii sai si a generatiilor imediat urmatoare. Iuliu (Gyuszi)Bodola ca de altfel si Iuliu Baratki era oradean, primul a jucat la CAO Oradea iar Gyuszi Baratki la Crisana Oradea inainte de a fi transferati de Venus respectiv CFR Bucuresti.Iar eu am onoarea sa fiu tot oradean.

solomon_i
solomon_i  •  31 Decembrie 2013, 14:47
Postat de ave_biancorossi pe 31 Decembrie 2013, 02:42

Coştica. era cam sasait. asa a vorbit de mic, peltic. eu m-am nascut in 1967, pe cand el nu mai traia in romania. se reintorsese la pireu. acolo a si murit, in 1981. m-am vazut cu el doar o data pe an, mai putin in 1980 si 1981, era cam suferind, desi nu era foarte in varsta. avea doar 68 de ani cand a decedat. in 1974 a venit de 2 ori in romania, o data vara, cum venea el mereu si o data in octombrie, de ziua mea, tocmai eram in clasa 1..) amai venit de 2 ori in 1977, dupa cutremur, din niste motive ale lui. atunci a stat mai mult. esti multumit ? vrei sa iti arat si poze cu el ?

Eu stiam de Custica dar probabil ca tu ai dreptate.

Vezi toate comentariile (126)
Comentează
Close