FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-DINAMO, 21:45, DIGISPORT 1, LIVETEXT GSP.RO

UPDATE Suporterii Stelei au reuşit să obţină pînă la urmă acordul Jandarmeriei pentru a afişa coregrafia

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 01:40

UPDATE ora 18:26 Liderii galeriei steliste au anunţat în urmă cu cîteva momente că au reuşit să obţină pînă la urmă acordul  Jandarmeriei pentru a afişa coregrafia specială pentru derby-ul cu Dinamo.

-----------------------

UPDATE ora 18:26 Liderii galeriei steliste au anunţat în urmă cu cîteva momente că au reuşit să obţină pînă la urmă acordul  Jandarmeriei pentru a afişa coregrafia specială pentru derby-ul cu Dinamo.

-----------------------

Suporterii celor două echipe nu vor putea afişa la derby-ul din această seară nici un fel de banner. Acestora le-a fost interzis accesul pe stadion cu mesaje sau coregrafii speciale, singurele lucruri care vor fi permise fiind plăcuţe de carton.

Astfel, suporterii Stelei nu mai pot afişa coregrafia cu chipul lui Marius Lăcătuş pe care o aveau pregătită special pentru acest meci.

Din cauza regulilor impuse de Jandarmerie, susţinătorii celor de la Dinamo au fost la un pas de a boicota derby-ul dar au revenit asupra deciziei şi vor fi pe stadion diseară

"Sînt filtre pentru a preveni introducerea materialelor pirotehnice sau a unor bannere. Suporterii nu au voie să vină la meci sub influenţa alcoolului. Rugăm oamenii să vină din timp la stadion pentru a nu se produce aglomeraţie la intrarea în incinta arenei", a declarat purtătorul de cuvînt al jandarmeriei, Georgian Enache, la GSP TV.

Steaua - Dinamo se dispută în această seară, de la ora 21:45, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Rusescu şi M. Niculae au fiecare cota 2.50 pentru un gol în derby! Care va marca?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
costacurta
costacurta  •  17 Mai 2012, 19:47

SA PRIVITI SI SA VA MINUNATI.

adymax
adymax  •  17 Mai 2012, 19:30

Trebuia sa faca o coregrafie cu o OAIE si mesajul "BEEEEE....DA CINE NE-A PASCUT TITLUL!"

pallmall
pallmall  •  17 Mai 2012, 19:29

Sarbatoriti ca niste infecti 10 mai ... ptr ca doar 10 mai veniti la mizeria aia de stadion ! Cainii chihuahua de poseta ce sunteti .

Vezi toate comentariile (36)
Comentează