FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Tensiuni la Dinamo între Andone și Negoiță » Antrenorul nu a ținut cont de părerea patronului: "Bagă-i minţile în cap!" » Reacția căpitanului dinamovist

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2016 00:00

Negoiţă nu a fost de acord cu numirea lui Dan Nistor căpitan, fiind foarte deranjat de tupeul jucătorului, dar Andone nu a ţinut cont de părerea patronului său.

UPDATE 13:25

Dan Nistor a reacționat după materialul publicat de Gazeta Sporturilor și a spus că nu își permite să vorbească așa cu Ionuț Negoiță.

"Vreau să spun din capul locului că eu îi respect pe cei care conduc clubul Dinamo și pe toți care lucrează aici și care susțin echipa.

Nu mi-aș permite să vorbesc la pertu cu domnul Negoiță și nici cu un alt conducător sau oficial. Eu am vorbit doar o dată cu domnul Negoiță, iar el vă poate confirma. Nu aveam cum să vorbesc cu el la pertu. Nu era nici locul și nici momentul. Eu știu că sunt jucător și că el este conducător. Eu vorbesc cu "dumneavoastră" cu orice patron și conducător. Așa este normal", a spus Dan Nistor.

update 10:00

Ioan Andone a declarat pentru GSP.RO că nu s-a consultat cu Negoiță în ceea ce privește numirea căpitanului.

"Nu știu ce au vorbit Negoiță și Nistor pentru că nu am fost de față. Eu nu l-am întrebat pe patron când am decis căpitanul. Doar eu am hotărât cine să poarte banderola", a declarat Andone.

Știrea inițială:


Noul căpitan al lui Dinamo, Dan Nistor, face legea în Ştefan cel Mare, deşi a ajuns în "haită" de doar trei săptămâni. După înfrângerea cu ASA Tg. Mureş de etapa trecută, mijlocaşul şi-a desfiinţat colegii şi nimeni n-a spus nimic. Ba mai mult, Andone a lăudat atitudinea fotbalistului său.

Tupeul său l-a uimit chiar şi pe Ionuţ Negoiţă. Conform surselor Gazetei, imediat după ce a semnat cu "câinii", Dan a fost chemat de patron, la biroul său de la RIN, pentru a face cunoştinţă.

Faţă în faţă cu acţionarul majoritar, jucătorul de 28 de ani a avut o atitudine care l-a lăsat mască pe Negoiţă, după ce acesta i-a urat bun venit lui Nistor.

Fotbalistul i-a replicat: "Salut! Mersi frumos. Tu ce faci?". Surprins de adresarea fotbalistului, şeful "câinilor" l-a întrebat: "Suntem prieteni, vorbim la per tu?".

Replica lui Nistor a venit imediat: "Normal! De ce să nu vorbim la per tu? Nu e mare diferenţă de vârstă între noi şi nu cred că e cazul de «dumneavoastră»". Negoiţă are 42 de ani, iar Nistor 28!

Pe moment, Negoiţă a trecut cu vederea curajul noului său angajat, dar a explodat când a auzit că Ioan Andone a hotărât ca mijlocaşul nou-venit să fie căpitan: "Nu îl pune căpitan pe Nistor! Are un tupeu incredibil, mi-a vorbit la per tu, îi dai prea multă putere din prima şi nu e cazul. Eu zic să îi bagi minţile în cap, să înveţe unde îi este locul".

"Fălcosul" a trecut însă peste sfatul patronului şi l-a numit pe Nistor căpitan după doar 29 de minute jucate în tricoul lui Dinamo.

A fost paznic la hotel

Dan Nistor s-a apucat serios de fotbal abia la 17 ani. Până atunci era paznic la un hotel din Rucăr. "Lucram împreună cu naşa mea. Veneau băieţii de la Rucăr şi o rugau frumos să ma lase să jucăm un fotbal. Doar sâmbata mă lăsa. La un meci m-au văzut cei de la Internaţional Curtea de Argeş şi aşa am ajuns în Liga a treia. De acolo a început urcuşul şi am debutat în Liga 1 peste 3 ani", a povestit Nistor în urmă cu câţiva ani.

El are şi un meci la echipa naţională, 2-1 cu Belgia, în 2012. "M-a chemat nea Piţi la dânsul şi mi-a zis că o să mă bage titular! Vă daţi seama, pentru prima dată să joc titular, şi cu o echipă ca Belgia! A fost ceva incredibil pentru mine!", a mai zis noul căpitan din Ştefan cel Mare.

12goluri în 178 de meciuri a marcat Dan Nistor în Liga 1, all-time. Pentru Dinamo a bifat doar 2 meciuri

Top 3 declaraţii amuzante ale lui Dan Nistor :)

"Mă bucur că am plecat. Cele şase luni în Franţa mi-au lăsat un gust amar. Nu mi s-a dat nicio şansă să joc, din cauză că sunt român. Dacă eram străin, poate îmi dădeau şanse. Sunt fericit că m-am întors la Pandurii, dar sper ca din vară să merg la altă echipă"
În februarie 2014, când a revenit de la Evian la Pandurii

"Ne-au bătut 6-0, au marcat mai mult. Nu e un scor meritat, dar nu avem ce să facem. În afară celor şase goluri, Steaua n-a mai avut nicio ocazie"
În august 2014, după Steaua - Pandurii 6-0

"Am aşteptat cu toţii un penalty, un cartonaş roşu, dar se pare că domnul arbitru, căruia nu îi reţin prea bine numele, nu prea a acordat acel 5% gazdelor. Dacă aveam un arbitraj corect, eu zic că era un scor fluviu şi nu era niciun fel de problemă. Cei de la Dinamo cred că au câştigat trei puncte, dar, de fapt, au câştigat un punct"
În august 2015, după Pandurii - Dinamo 2-2

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (67)
ticbis
ticbis  •  20 Septembrie 2016, 11:16
Postat de cainerrosu pe 19 Septembrie 2016, 11:52

Nistor e fffffffff bun dar tine f mult de minge adica prea brazilian !

Nistor a ramas la nivelul unui amator. A crescut fara a fi indrumat de un antrenor la vreun club de juniori, fara sa ca cineva sa-i educe talentul si sa-i cizeleze calitatile. Nu cunoaste notiuni elementare de tactica sau de joc in echipa pentru ca la varsta la care se invata lucrurile astea in cadru organizat el juca fotbal sambata cu contaranii pe pasunea comunei Rucar. Nu este un jucator profesionist si acum la 29 de ani e greu sa mai poata avansa in fotbalul cu pretentii. Este un jucator bun de liga a III-a, nu mai sus deatat. Aia de la Evian s-au lamurit in trei luni cate parale face si i-au dat branci cand inca nici nu apucase sa invete sa spuna buna ziua in franceza. In plus, nici intelectul nu-l prea ajuta; dovada declaratiile tembele pe care le debiteaza, la care mai adaug eu una: "Evian este un club mare, mult peste Steaua"!!!:))!!!

zecs93
zecs93  •  19 Septembrie 2016, 19:47
Postat de vasglo pe 19 Septembrie 2016, 09:48

Wow, tare atacant Nemec asta! Daca nu da si el un gol, dupa trei ani, intr-o partida cu "catelul" Prunea, atunci cand?!....-:)

***, nemec a inscris la nationala ultimu gol acum 3 luni cand a fost EURO in FRANTA, *** ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Septembrie 2016, 18:58

acest *** joaca la pacanele in baneasa,la mxxbet

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează
Close