FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

UPDATE » U Cluj şi-a rezolvat problema stadionului: strategie pentru suporteri

Cluj Arena
Cluj Arena

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 16:45

UPDATE >> Oficialii Universităţii Cluj au ajuns la un acord cu reprezentanţii Primăriei pentru închirierea noii arene din Ardeal, care va fi inaugurată la jumătatea lunii octombrie cu un amical împotriva ruşilor de la Kuban Krasnodar. Viorel Duru, directorul Comisiei de Licenţiere a mers astăz în vizită la Cluj Arena pentru a le da undă verde "şepcilor roşii" pentru a se muta pe noua arenă.

„Lucrăm la un plan pentru cererea de omologare a stadionului. Acesta trebuie însoţit de un contract de închiriere, care încă nu a fost semnat. Am ajuns la o înţelegere cu cei de la Consiliul Judeţean şi nu cred că vor fi probleme. Nu este încă semnat, dar se va rezolva acest lucru.

Sînt mai multe aspecte de negociat cu proprietarii stadionului. Noi vrem să primim preţuri la bilete de aşa natură încât stadionul să fie plin, pentru că suntem într-o etapă în care avem nevoie de spectatori pentru a face performanţă", a spus Directorul executiv al Universităţii Cluj, Cosmin Irimieş, pentru Adevărul.

: : : : : : : : : : : : : : :
Oficialii "şepcilor roşii" nu au reuşit să ajungă încă la un acord cu reprezentanţii administraţiei locale în privinţa chiriei de pe noua arenă şi şi-ar putea prelungi exilul la Mediaş.

Conform citynews.ro, negocierile finale vor avea loc azi, dar oficialii lui U Cluj sînt nemulţumiţi de preţul foarte mare solicitat de Primărie.

Astfel, „şepcilor roşii” li se va percepe o chirie de aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare meci disputat aici! Suma e cu 3.000 de euro mai mare decît cea vehiculată iniţial, adică 7.000 de euro pe lună.

„Sîntem interesaţi în primul rînd de finalizarea stadionului. După 1 octombrie şi abia după ce facem procesul de predare-primire, abia atunci vom discuta despre un contract de închiriere”, a spus Alin Tişe, preşedintele Consiliului judeţean Cluj.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
ligax
ligax  •  18 Septembrie 2011, 00:20
Postat de transilvano pe 17 Septembrie 2011, 23:51

banii obtinuti din vanzarea biletelor in contul cui vor merge? A clubului "Universitatea Cluj" sau a Consiliului Judetean Cluj ?

Sgur in conturile clubului, daca stii ceva contabilitate atunci intelegi ce scriu! CJ cere o chirie si nu mai are treaba cati bani intra in conturile clubului. Nu percep comision sau alte variante.

transilvano
transilvano  •  17 Septembrie 2011, 23:51

banii obtinuti din vanzarea biletelor in contul cui vor merge? A clubului "Universitatea Cluj" sau a Consiliului Judetean Cluj ?

ligax
ligax  •  16 Septembrie 2011, 21:14

Cu siguranta toate problemele se vor rezolva! Stadionul arata superb ramai impresionat atunci cand il vezi de aproape!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează