FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

UPDATE Vasluienii confirmă ofertele, dar anunţă: "Dănănae a picat testele, Fl. Costea a cerut prea mult"

Articol de - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 00:03

UPDATE 23:20 Ciprian Damian, preşedintele celor de la FC Vaslui, a confirmat informaţia anunţată azi în premieră de site-ul GSP.ro, şi anume că galben-verzii au făcut oferte pentru Ovidiu Dănănae şi Florin Costea. Totuşi, oficialul moldovean susţine că acestea nu au şanse să se mai materializeze. 

"Cei doi nu vor evolua pentru echipa noastră în a doua parte a campionatului". Fundaşul dreapta nu a reuşit să treacă testele medicale impuse de moldoveni, în timp ce pretenţiile financiare ale lui Florin Costea au fost considerate exagerate de către oficialii clubului.

***

FC Vaslui se pregăteşte să bifeze primele achiziţii de marcă în această iarnă. Viorel Hizo încearcă să-şi rezolve posturile de fundaş dreapta şi atacant cu doi fotbalişti care au trecut prin curtea Craiovei şi a Stelei.

Ovidiu Dănănae (27 de ani) a bătut palma cu galben-verzii pentru un salariu lunar de 6.000 de euro. Fundaşul dreapta va semna însă cu moldovenii doar dacă va trece cu brio vizita medicală, avînd în vedere că în ultimele 6 luni s-a antrenat singur. Oficialii vasluieni vor să se convingă că fotbalistul nu mai are probleme la genunchiul la care a fost operat.

Florin Costea (27 de ani) a fost ofertat şi el de Adrian Porumboiu, care i-a propus o leafă lunară de 12.000 de euro. Totuşi, vîrful nu e convins încă să accepte propunerea. "Cioară" n-a renunţat la gîndul de a evolua în străinătate şi nu e disperat să semneze chiar dacă n-a mai pus piciorul pe minge într-un joc oficial de aproximativ 4 luni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
old1
old1  •  21 Ianuarie 2013, 10:28
Postat de cs_oltenia_craiova pe 18 Ianuarie 2013, 22:50

Costea pleaca la un club din campionat mai puternic sau il va transfera CFR CLUJ

Costea va ajunge prin liga a 2-a a 3-a de prin africa de pe undeva ...e prea slab si prea prost pentru fotbalul european, Daca era bun acum juca meci de meci pentru steaua.

andy08
andy08  •  20 Ianuarie 2013, 12:14

Daca se concretizau aceste transferuri erau de rahat......oricum acest campionat nu mai avem nici o sansa la titlu.......eu as merge pe mana jucatorilor din lot......decat Costea mai bn as juca cu Mif......sa DEA ne'a Hizo incredere tinerilor din lot si poate la anu vom avea o echipa tanara cu dorintza de afirmare si salarii mici.....

penes.curcanul
penes.curcanul  •  20 Ianuarie 2013, 12:10

Mos Hizo, ne "sinucizi", tatae !!! Lasa locul lui Grigoras si vezi-ti de pensie.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează