FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - STEAUA 0-3

UPDATE: Wesley a fost pus pe lista de transferuri alături de mai mulţi jucători»: ”A venit la Iaşi pentru orice altceva decît pentru fotbal”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 18:31

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, l-a criticat dur pe brazilianul Wesley Lopes, după prestaţia slabă din sferturile Cupei Ligii cu Steaua, scor 0-3.UPDATE 18:30: Conducerea clubului ieşean a anunţat că Wesley a fost pus pe lista de transferuri şi mai mulţi jucători vor pleca de la echipă.

"În urma comportării din turul campionatului, s-a decis despărţirea de mai mulţi jucători. Munteanu şi Dobre au acceptat deja rezilierea contractelor, Wesley, Novac şi Visa încă nu. Ei sînt pe lisa de transferuri şi se vor pregăti separat de echipă. Fotbaliştii care vor rămâne vor avea contractele diminuate cu 25% începând cu anul viitor. Dacă retrogradarea va fi evitată, sumele reţinute vor fi achitate la sfîrşitul campionatului" a declarat preşedintele CSMS Iaşi,  Florin Prunea, potrivit Digi24.

"Problema nu e că am pierdut cu Steaua, ci cum am pierdut. Ar trebui să le fie ruşine la toţi. Sînt jucători care nu mai au ce căuta aici. Am crezut că am de-a face cu jucători de caracter, dar m-am înşelat.

Wesley a fost penibil, jenant. El a venit la Iaşi pentru orice altceva decît pentru fotbal. Eu nu am fost de acord cu aducerea lui în vară şi iată că am avut dreptate", a spus Florin Prunea.

3 goluri în 11 meciuri a marcat Wesley pentru CSMS Iaşi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
solomon_i
solomon_i  •  15 Decembrie 2014, 20:21

L-a tras ata spre moldovencele cu inma larga...!

para.para
para.para  •  15 Decembrie 2014, 18:51

Oare cum a scris pe tabela? CSMS Iasi - FC Oaspeti?

headhunterz
headhunterz  •  15 Decembrie 2014, 15:32

A venit la iasi sa foota studente

Vezi toate comentariile (6)
Comentează