FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEŞ - RAPID 1-0

Rapidul pierde puncte importante la Piteşti pentru lupta la un loc de Europa League

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2009 00:00

În această seară, FC Argeş a primit vizita Rapidului. Giuleştenii reveneau pe terenul unde au fost eliminaţi cu un scor net din Cupa României de către Dinamo (2-4).

Piteştenii veneau şi ei după o înfrîngere severă şi umilitoare în etapa precedentă în faţa "lanternei" Gloria Buzău (1-3). FC Argeş a reuşit să învingă cu scorul de 1-0, după golul marcat de Adrian Iordache. Juliano Spadacio a avut şansa egalării în debutul reprizei secunde, dar a ratat lovitura de pedeapsă obţinută de Lăcustă.

Partida FC Argeş-Rapid va fi live pe GSPTV de la ora 19:00 iar fazele VIDEO le veţi putea urmări pe gsp.ro!

Vezi ocazia lui Kamara

Vezi şutul de la distanţă al lui Doman

1-0, vezi golul lui Iordache

Vezi penalty-ul ratat de Spadacio

Vezi lovitura liberă a lui Bazzi

Vezi ratarea lui Kamara

Vezi ocazia lui Djalovici

Vezi ocazia lui Dulcea

Vezi şutul slab al lui Pitbull

Asediu la poarta Argeşului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
williamfaulkner
williamfaulkner  •  21 Aprilie 2009, 23:28

Fotbalul ofensiv si de calitate practicat de FC Arges e cea mai buna dovada ca nu e o echipa blatista. S-a vazut si azi, cand a inchis foarte bine meciul Rapidului si a atacat si a facut pressing tot timpul. A fost un joc bine pus la punct de Badea, ca si cel din tur, cand FC Arges a invins in Giulesti cu 3-1. Vorba lui Gradinescu: "FC Arges arata ca o echipa de Liga I". Sa speram ca nu va fi matrasita de adevaratii hoti din fotbalul nostru - stiti voi care sunt. Ar fi pacat.

 •  21 Aprilie 2009, 22:41

Hai Argesul! Felicitari baieti, ati dovedit valoare,determinare,atitudine,ati dovedit ca jucati numai pe teren. Ne-ati produs o imensa bucurie astazi,si le-ati dat peste nas unora.Stiucane stiu ca plangi,dar cat ma bucura acest lucru!O echipa frumoasa,va iubim!

 •  21 Aprilie 2009, 22:17

cine a castigat meciul? rapiduletul? ca numai despre ei sunt stirile.rusine

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close