FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Urmasul lui Salas

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2007 00:00

Visiniii l-au imprumutat pe atacantul chilian Nicolas Canales de la Benfica, avind optiune de transfer definitiv. Vineri seara a ajuns la Cluj si ultima achizitie a feroviarilor, atacantul chilian de 22 de ani Nicolas Canales. Benfica si-a dat acordul pentru imprumutul jucatorului pina in vara lui 2008, moment in care Clujul ar putea activa si clauza pentru transfer definitiv.

Canales s-a antrenat ieri dimineata alaturi de jucatorii exclusi din lotul lui Andone pentru partida cu Poli. Crescut de Universidad de Chile, Canales a preluat mostenirea celebrului Marcelo Salas, care l-a desemnat urmasul sau in "nationala" statului Chile. Marcel Popescu, omul care i-a adus la Cluj pe Didy si pe Semedo, e convins ca atacantul sud-american va ajuta CFR-ul sa cistige titlul. "Ce sa mai spun eu cine este Canales? Doar l-a luat Benfica, nu Jiul Petrosani. Va spun doar atit: daca Benfica nu i-ar fi transferat pe Cardozo sau Bergessio, Canales ar fi facut parte din lotul vulturilor. Va ajuta sigur Clujul sa ia titlul. Eu las timpul sa vorbeasca. Daca la transferul lui Culio as fi spus ca stiu ce poate si ca va juca in fata lui Romica Surdu, reactia ar fi fost probabil de genul: Bai Popescule, ai innebunit?", a spus impresarul.

"Canales e in urma cu pregatirea fizica, dar acest aspect e mai putin important. Orice jucator de valoare e bine venit in campionatul romanesc"

Marcel Popescu


" Manu nu mai vine"
Marcel Popescu a dezvaluit ieri ca extrema dreapta de la Benfica, Manu, nu va mai ajunge la Cluj. "Lui Manu i-ar fi foarte greu in acest moment sa joace la CFR. In momentul in care ai o relatie cu Benfica, trebuie sa iei tot ce e mai bun din ea. Despre Canales, conducerile celor doua cluburi au discutat la meciul amical de la Cluj", a declarat Popescu.


10 transferuri a efectuat CFR Cluj in aceasta vara: Trica, Ogbonna, Fabbiani, Culio, Claro, Leao, G. Muresan, Amoreirinha, Sandberg si Canales

500.000 de euro va trebui sa plateasca CFR-ul Benficai, daca Nicolas va confirma sub comanda lui Andone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează