FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Urmează Buş » După transferul lui Bilinski, Dinamo vrea să mute tot în atac

Buș a mai evoluat la CFR Cluj, Gaz Metan, ASA Tg. Mureș și Unirea Alba Iulia
Buș a mai evoluat la CFR Cluj, Gaz Metan, ASA Tg. Mureș și Unirea Alba Iulia

Articol de - Publicat vineri, 03 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 ianuarie 2014 20:11

Roş-albii caută să aducă şi un atacant de viitor, sperînd să-l rezolve în week-end, cel tîrziu, pe golgeterul Coronei.

Dinamo mută, momentan, în linia de atac. De fapt, schimbă liniile. Ca urmare a sezonului de toamnă, în care vîrfurile au înscris foarte puţine goluri şi au arătat inconstanţă.

Pe lîngă Bilinski, rezolvat, "cîinii" trag nădeje să aducă şi un vîrf promiţător, de viitor, iar conducătorii încearcă să realizeze în aceste zile transferul lui Sergiu Buş, vîrful de 21 de ani al Coronei Braşov.

Primele contacte au existat deja, fotbalistul şi-a dat acordul pentru a îmbrăca tricoul roş-alb, mai rămîne ca ambele grupări să ajungă la consens. Ceea ce n-ar fi o problemă avînd în vedere relaţiile bune dintre şefii cluburilor.

Pentru Buş mai există interes din partea siberienilor de la Enisei Krasnoiarsk şi a celor de la FC Clinceni, dar Corona ar vrea să-l lase în Ştefan cel Mare.

Mai ales că ar putea aduce şi alţi fotbalişti de la Dinamo, sub formă de împrumut, pentru sezonul de primăvară, după ce Stoican va decide lotul cu care va aborda partea secundă a campionatului.

De ce caută vîrfuri
Din peisajul atacanţilor au dispărut deja Zougoula şi Pape Ndaw, ultimul avînd şanse să ajungă împrumut la Corona, dacă va fi dorit de ardeleni, urmează să i se caute echipă lui Joel Thomas, ce-ar putea fi cedat şi el în Liga 1. Cum Dănciulescu îşi va intra în rolul de team-manager, Dinamo mai rămîne în avanposturi, ca vîrf veritabil, doar în George Ţucudean, care a marcat singurele goluri, 4, din campionat, dintre atacanţii roş-albilor.

7 goluri în 15 meciuri a înscris Buş pentru Corona, în Liga 1

9 goluri au marcat în total toţi atacanţii lui Dinamo în sezonul de toamnă, în toate competiţiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Ianuarie 2014, 12:43
Postat de 1745flo pe 04 Ianuarie 2014, 00:03

gogule, sa marci 7 goluri la o echipa slabuta, e mai greu decat la una buna unde te ajuta coechipierii si ti-o pun pe tava!

bineinteles.

gonta
gonta  •  04 Ianuarie 2014, 02:38

sa ne rugam lui Dumnezeu ca avest Belinski sa fie un jucator de calitate,nu deal de Tomas. insa Bush e bun lam urmarit are calitate

1745flo
1745flo  •  04 Ianuarie 2014, 00:03
Postat de dereu pe 03 Ianuarie 2014, 14:02

bus nu joaca nimik la corona ce sa caute la dinamo..se incurca in minge..nici div b nu e ...deaia joaca la corona....nu stricati echipa si mai tare..o fi bun doar ptr negoita ca vine pe salr de tamplar..deaia poate..

gogule, sa marci 7 goluri la o echipa slabuta, e mai greu decat la una buna unde te ajuta coechipierii si ti-o pun pe tava!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează