FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Urmează două zile de foc pentru dinamovişti! Viitorul echipei se decide miercuri şi joi

Articol de GSP - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 27 mai 2014 19:40

Comisia de Apel a Administraţiei de licenţiere a FRF a analizat azi memoriul lui Dinamo prin care contestă retragerea licenţei pentru sezonul 2014/2015 Europa League şi a amînat pentru mîine luarea deciziei în acest caz.

Directorul Administraţiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a înaintat un raport Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor, în care a propus retragerea dreptului de participare în cupele europene, sezonul 2014/2015, a lui Dinamo, club care a cerut intrarea în insolvenţă.

Joi, Dinamo va afla de la Tribunalul Bucureşti dacă îi va fi acceptat dosarul prin care solicită deschiderea procedurii de insolvenţă.

Conform legislaţiei UEFA un club nu poate participa în cupele europene în perioada în care se află în insolvenţă. UEFA permite înscrierea cluburilor în competiţiile pe care le organizează după un an de la încheierea acestei proceduri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (59)
vasileschi
vasileschi  •  28 Mai 2014, 10:53
Postat de antimilitienisecuristi pe 28 Mai 2014, 10:34

Maidanezi masochisti si insolventi, ce sa caute gunoiul asta de club in UEFA, o noua rusine de eliminare din primele tururi preliminare? Opriti mizeria de club sa mai reprezinte Romania.

Mai nesimtitule gunoiul asta de club are ceva performanta e drept nu la nivelul Stelei dar mai mare ca si alte echipe si vezi ca dai in tot clubul Dinamo care daca nu ma insel are cele mai multe medali , asa ca gunoi esti tu mai dandanache.

antimilitienisecuristi
antimilitienisecuristi  •  28 Mai 2014, 10:34

Maidanezi masochisti si insolventi, ce sa caute gunoiul asta de club in UEFA, o noua rusine de eliminare din primele tururi preliminare? Opriti mizeria de club sa mai reprezinte Romania.

gutza23
gutza23  •  28 Mai 2014, 10:20
Postat de florinbogdy22 pe 27 Mai 2014, 22:39

da, mai mache, nu e o rusine sa fii anchetat, DAR E O RUSINE CA SI CLUB DE FOTBAL SA AI TOATA CONDUCEREA CONDAMNATA DEFINITIV SI CU EXECUTARE , LA INCHISOARE PENTRU AFACERI DUBIOASE IN FOTBAL, CA SA NU LE SPUN ALTFEL, dar stelemuistii sunt cinstiti, nu-i asa, mache?????

au mainile curate :))))))))))))))))))))))) (mache stie) =)))))))))))))

Vezi toate comentariile (59)
Comentează