FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Urmează o perioadă de foc pentru Vaslui: "Sînt semne bune!"

Articol de - Publicat joi, 12 august 2010 00:00

Finanţatorul Adrian Porumboiu rămîne optimist şi consideră că FC Vaslui va avea un reviriment în următoarele partide, iar primul semnal că echipa sa află pe drumul cel bun va fi la meciul cu FC Braşov, de sîmbătă, 14 august.

 

Sînt semne bune. O să vedeţi un reviriment al echipei în următoarele jocuri. Ce, dacă aveam 9 puncte acum şi terminam campionatul pe locul 10! Mai bine aşa, plecăm de la locul 14 şi urcăm cît mai sus”, a spus Porumboiu.

Finanţatorul recunoaşte că galben-verzii vor avea parte de o perioadă de foc, începînd cu partida de sîmbătă, 14 august, cu FC Braşov.

Va fi o perioadă mai ceva ca temperaturile de afară. Vom întîlni pe FC Braşov, o echipă care a renăscut ca pasărea Pheonix, după ce a pierdut 9 jucători de bază. Apoi urmează Lille, cel mai puternic adversar din Europa League. Apoi vin Steaua, care e Steaua, şi Unirea Urziceni, o formaţie incomodă”, a mai spus patronul vasluienilor.

Porumboiu a făcut apel la suporteri să vină în număr cît mai mare alături de echipa în această perioadă.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sied
sied  •  13 August 2010, 00:24

m@ta mai creste vaci?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează