FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Urmează olandezul din off-shore » Johan Versluis ar putea fi audiat pe 18 decembrie în Dosarul Transferurilor

Prin intermediul lui Versluis, Ioan Becali a pus la cale mai multe tranzacții // Foto: Cristi Preda
Prin intermediul lui Versluis, Ioan Becali a pus la cale mai multe tranzacții // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 03 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 21:28

Foşti membri ai CA Dinamo au fost audiaţi ieri, pe 18 decembrie ar putea fi contactat prin videoconferinţă Johan Versluis.

Cu fraţii Becali, Neţoiu, MM Stoica, Borcea, Gică Popescu şi un Copos în cîrje, Dosarul Transferurilor a ajuns, ieri, la faza audierii martorilor din Consiliul de Administraţie al Dinamo.

Dacă Mircea Stoenescu şi Cristian Iftimoaie nu şi-au adus aminte detalii semnificative din mutările Alexa ori Codrea, mai savuros a fost Gheorghe Plugaru: "În CA nu discutam de transferuri, ci doar de neînţelegerile dintre Dinu şi Badea!". :)

Următorul termen e lunea viitoare, ora 13:00. Iar pe 18 decembrie ar putea avea loc o premieră: videoconferinţă cu avocatul olandez Johan Versluis, reprezentantul off-shore-ului Phoenix, prin intermediul căruia s-au făcut o serie de transferuri!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  03 Decembrie 2013, 11:02

acest vestit si interminabil proces se va finaliza curand. cei in cauza vor primi pedepse foarte grele. ca la popa prostu pe porunci ! astfel : copos va trebui sa manance numai savarine timp de 10 ani. borcea va trebui sa care butelii in spinare, 20 ani. in plus, va repara aragazuri cu 3 ochiuri, 7 ani. zotta va trebui sa vorbeasca doar din fluierici, 5 ani. fratii TeFak vor pazi o casa de schimb valutar, cu piscarice si prastii. meme va turna figurine din aluminiu, 15 ani. (dupa schemele lui, publicate pe FB) netoiu va fi contraspion. iar jean de la Bistrita va muri ... de ras (in sinea lui). condamnatii au drept de recurs.. la morala, bun simt si onoare.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  03 Decembrie 2013, 10:34

Nu e frumos cum e cu justitia. Nu-si mai amintesc oamenii cum s-au facut infractiunile sau cum luau ei bani negri. Of, cum se ia justitia asta de oameni corecti care si-au facut banii cinstiti, pentru ca ei au muncit, nu au fost prosti ca noi. Normal ca Borcea e un geniu, de aia a facut atatia bani. Numai cand deschide gura iti dai seama ca daca scria literatura ajungea mai faimos ca Shakespeare. Si Gioanul Becalul la fel, el se da mare mafiot, dar daca dadea de unul adevarat, nu-l mai gasea nimeni ca pe Hoffa. Iar de Copos nu mai vorbim, numai cand ma gandesc la cat suflet a pus el in savarinele alea cu adaos de 1000 la suta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close