FOTBAL  »  Superliga  »  DE DRAGUL "NAŢIONALEI", PLEACĂ DE LA CEAHLĂUL

Urmeaza sfatul lui Balint! Cebotaru vrea să se întoarcă în Moldova

Articol de - Publicat duminica, 13 iunie 2010 00:00

Mijlocaşul Eugeniu Cebotaru se pregăteşte să plece de la Piatra Neamţ, iar destinaţia sa este Republica Moldova. Fotbalistul de 25 de ani vrea să se întoarcă acasă, pentru a reintra în planurile selecţionerului Gabi Balint. Oficialii Ceahlăului susţin că mesajul lui Balint a fost simplu către Cebotaru: "Dacă vrei să te convoc, ar fi mai uşor pentru tine să evoluezi în prima ligă din Moldova decît în a doua în România!".

Nemţenii sînt de acord ca Cebotaru să revină în ţara sa dacă echipa interesată de el va achita cel puţin 150.000 de euro pentru el. Mijlocaşul are 11 selecţii la prima reprezentativă a Moldovei. El a venit în 2006 la Piatra Neamţ de la Zimbrul Chişinău.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează