FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Uşa închisă pentru Steaua şi CFR: "Nistor rămîne la Pandurii" » Gorjenii vor juca la Tg. Jiu în Europa League!

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 17:18

"Ne pregătim să facem puncte pentru România. Veţi vedea că nu ne vom face de rîs. Sincer, ne dorim să ajungem în grupe, deşi nu va fi uşor. Nistor va rămîne la Pandurii şi-n sezonul următor. Cît despre Ibeh, contractul cu el s-a terminat, dar noi vrem să prelungim. Urmează să mă văd cu impresarii lui. Vom vedea dacă va ajunge sau nu la Dinamo. Depinde de oferta cea mai bună. Şi Răduţ va pleca, mai ales că el şi-a exprimat opţiunea de a reveni la Steaua", a spus Condescu la emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

Marin Condescu a anunţat astăzi că Dan Nistor va continua la Pandurii şi a dezvăluit că gorjenii vor evolua la Tg. Jiu în primul meci din Europa League.

Finanţatorul gorjenilor a anunţat că meciul din turul 2 al Europa League se va juca la Tg. Jiu: "Chiar mai devreme am închis telefonul, am vorbit şi cu Ionuţ Lupescu, şi am primit aceptul ca primul sau al doilea meci, în funcţie de tragerea la sorţi, să-l jucăm pe terenul nostru. Trebuie să asigurăm însă un antemergător echipei adverse de la aeroportul din Sibiu".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ktta86i
ktta86i  •  04 Iunie 2013, 22:20
Postat de comandhor pe 04 Iunie 2013, 17:40

Pai nu mai da Malaga nsprezece milioane de euro?

ba da, dar au cerut-o si pe mama ta la pachet.

klaus
klaus  •  04 Iunie 2013, 20:09

cred ca plange malaga acum!

teodor.muresan
teodor.muresan  •  04 Iunie 2013, 19:41

Din pmdv, Nistor e bun. Daca venea la Cluj, ajuta CFR-ul. Dar, stand stramb si judecand drept, e mai bine sa ramana la Pandurii, care ne reprezinta in Europa. Ba mai mult, cred ca e absolut necesar, sa se intareasca(Pandurii) cu 3-4 jucatori (minim).In aceasi situatie e Bokila la Petrolul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează