FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Clubul din Liga 1 care a vândut deja 2.500 de abonamente, chiar dacă fanii n-au voie pe stadion: „E coadă la bilete și acum, te rog să mă crezi!”

UTA vinde la foc automat abonamente pentru acest sezon, deși suporterii n-au garanția unui număr de jocuri pe care le pot vedea din tribune. Fanii fac cozi pentru a nu rata primul meci pe noul ”Francisc Neuman”
UTA vinde la foc automat abonamente pentru acest sezon, deși suporterii n-au garanția unui număr de jocuri pe care le pot vedea din tribune. Fanii fac cozi pentru a nu rata primul meci pe noul ”Francisc Neuman”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 16:37 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 16:43

UTA vinde la foc automat abonamente pentru acest sezon, deși suporterii n-au garanția unui număr de jocuri pe care le pot vedea din tribune.

Promovarea și noul stadion o scapă pe UTA de exilul de pe arena "Motorul", de doar 4.000 de locuri. Echipa-fanion a Aradului revine acasă, pe "Francisc Neuman", un stadion modern, cochet, care deja adună și mai multă lume în jurul echipei.

Coadă la abonamente

Deși e un sezon cu un start compromis pentru fani, care încă n-au dreptul de a participa fizic la meciuri, UTA a vândut mai bine de 2.500 de abonamente pentru acest sezon. "E o emulație incredibilă în jurul echipei. Oamenii știu că nu pot intra pe stadion, nimeni nu știe când se vor deschide porțile, dar toți vor să fie lângă echipă și din acest motiv cumpără abonamente", a precizat Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, pentru GSP.

Numărătoarea continuă

2.500 de abonamente sunt achiziționate deja, până în acest moment. Vânzarea continuă, iar Laszlo Balint e convins că atunci când suporterii vor putea reveni pe stadion, cele 12.000 de locuri vor fi prea puține: "Cred că dacă nu era această pandemie, stadionul ar fi fost neîncăpător. E coadă la abonamente și acum, te rog să mă crezi! Eu sunt la stadion, să văd cum se prezintă gazonul, și văd oameni care vin și fac coadă la bilete pentru a cumpăra abonamente. E ceva fantastic!", a mai zis Balint.

Frustrare, apoi descătușare

UTA a revenit în Liga 1, un moment atât de așteptat de suporterii arădeni, deja recunoscuți pentru atașamentul pe care îl au față de echipă: „E clar că există un sentiment de frustrare că nu pot fi pe stadion. Suporterii tânjeau după meciurile tari. Sunt mulți ani de când UTA nu a fost în Liga 1, am mai fost și în exil, dar sunt convins că deși suntem separați fizic de fani, ne vor susține de acasă". 

Prețuri abonamente UTA: 

  • Peluză – 300 de lei 
  • Tribuna a II-a – 450 de lei 
  • Tribuna I – 600 de lei 
  • VIP – 2000 de lei

"Emulația din Arad și din jurul orașului ne dă acea motivație suplimentară de care aveam nevoie. Acel plus de adrenalină pozitivă. Avem jucători cu experiență care pot duce meciurile cu presiune" 
- Laszlo Balint, antrenor UTA

Citește și alte știri despre UTA: 

UTA a mai reușit un transfer important » Fost jucător la FCSB, dorit în această vară și de CS Universitatea Craiova

UTA ARAD. Laszlo Balint dezvăluie prin ce a trecut ca s-o promoveze pe UTA: „Am pierdut 5 ani din viață!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  27 August 2020, 09:51

Asta inseamna ca o echipa sa apartina cu-adevarat comunitatii din care face parte. Faceti o comparatie cu Astra Giurgiu, echipa ,, venita'' de la Ploiesti ( un oras comparabil numeric cu Aradul) si ,, oferita'' gratis unui oras ca Giurgiu ( numeric are circa 1/3 din Arad). Concitadinii lui Petchovschi, Domide, Lereter, Brosovschi, Pojoni, Axente, Kukla vor fi iarasi la radio, minut cu minut ( va comenta N.Secosan ?)

thebluestlion
thebluestlion  •  26 August 2020, 17:15
Postat de mama.is.here pe 26 August 2020, 17:01

La fcsb tot 35?

:)))) or fi mai scazut si ei, e pandemie :)))

mama.is.here
mama.is.here  •  26 August 2020, 17:01

La fcsb tot 35?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează