FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA Adversar inedit pentru UTA în primul amical » Ce vârstă a avut omologul lui Balint

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 11:10 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 12:45

UTA a avut un început tare 2022, cu un amical cu Charleroi, o formație ce ocupă locul 5 în Belgia, care surprinde însă pe banca tehnică. Arădenii au pierdut cu 1-4.

UPDATE 12:30 » UTA, înfrângere cu Charleroi

UTA a pierdut meciul, 1-4, după ce la pauză a fost 0-2. Belgienii au deschis scorul în minutul 10, după un autogol al lui Benga, și l-au majorat în minutul 21, din penalty, prin Bayo. Arădenii au redus din diferență în minutul 52, dar Charleroi a mai punctat de două ori, în două minute: Wasinski 65 și Gholizadeh 67. 

Echipa de start UTA: Iacob – Baravykas, Benga, Dima, Șiliakov – Batha, Passaglia, Roger, Ubbink, Miculescu - Laukzemis

Un singur jucător peste antrenor 

Antalya, „pământ românesc” » 7 echipe din Liga 1 pregătesc a doua parte a sezonului în Turcia + programul amicalelor
PREGĂTIRE
Antalya, „pământ românesc” » 7 echipe din Liga 1 pregătesc a doua parte a sezonului în Turcia + programul amicalelor

Tehnicianul belgienilor, Edward Still, are doar 31 de ani, împliniți în penultima zi a anului trecut. Născut în Belgia din părinți britanici, Still a început ca analist video la doar 24 de ani la St. Truiden.

Apoi a fost secund la Club Brugge, Antwerp și Shanghai Port. Din iulie 2021, adică pe când avea 30 de ani, e principal la Charleroi, unde a strâns 10 succese, 5 egaluri și 6 înfrângeri. 

Laszlo Balint, antrenorul de la UTA, a vorbit și el despre omologul de pe banca belgienilor. Nu-l mai surprinde vârsta fragedă a tehnicienilor, fiind exemple în fotbalul mare care sunt de partea lui Still. În lotul belgienilor se află un singur jucător mai „bătrân” decât Still. Este vorba despre fundașul Steeven Willems. 

La UTA sunt însă mai mulți: Passaglia, Benga, Erico și Balauru.

„Sper să nu se apuce de antrenorat jucătorii mei. E îmbucurător că văd antrenori tineri, la un nivel destul de bun. În străinătate e un curent, în Germania sunt tot mai mulți antrenori tineri, cu rezultate chiar notabile. Indiferent de vârsta antrenorului, vrem să facem un joc bun”, a declarat Balint. 

Ne bucurăm că avem parte de vreme bună, putem juca acest amical cu Charleroi, o echipă bună. Avem obiectivele noastre. Am avut o noapte cu emoții, mă tot uitam pe geam și vedeam că ploua. Când m-am trezit și am văzut că e senin, m-am liniștit.

-Laszlo Balint, antrenor UTA

Citește și: 

Sfat pentru Boloni înainte de fi numit selecționer: „De asta are nevoie”

Ce se întâmplă cu Florin Tănase după ratarea transferului: „Are un statut special”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1081306421935259
Razvan Valentin Salantz  •  09 Ianuarie 2022, 13:37

Deci în primul rând nu poți să pierzi cu "1-4" !!!!! Pierzi cu 4-1 . Sau scri UTA -Charleroi 1-4 . Alta greșeală , fundașul de la UTA se numește Shlyakov și nu Șiliakov . Apoi ați scris toți marcatorii de la belgieni dar cine o dat ptr UTA nu . Diletant scriitorașul Vlad

Vezi toate comentariile (1)
Comentează