FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FC VOLUNTARI 0-0

video Egalul nimănui » UTA și FC Voluntari, remiză fără istoric la Arad: cresc șansele demiterii celor doi antrenori!

UTA și FC Voluntari au reușit doar un egal, 0-0 / Sursă foto: Facebook@ UTA Arad +7   FOTO
UTA și FC Voluntari au reușit doar un egal, 0-0 / Sursă foto: Facebook@ UTA Arad

Articol de , - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 16:31 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 18:11

UTA și FC Voluntari au oferit fotbal cu porția în primul meci al zilei din Superligă. „Bătrâna Doamnă” și ilfovenii n-au găsit drumul spre gol, mulțumindu-se cu un 0-0 fără sare și fără piper.

UTA și FC Voluntari au reușit doar un egal, 0-0, iar șansele ca Mircea Rednic și Ilie Poenaru de a fi demiși cresc din ce în ce mai mult.

UTA a jucat împotriva Voluntariului ultimul său meci la Arad din acest an, „Bătrâna Doamnă" urmând să se mute în ultimele luni din 2023 la Oradea pentru meciurile de pe teren propriu, deoarece pe Arena „Francisc Neuman” se schimbă gazonul.

Aflate într-o situație complicată în campionat, fără victorii de multe etape și în subsolul clasamentului, atât UTA cât și Voluntari mizau pe cele 3 puncte înainte de startul meciului. La fel și cei doi antrenori, Mircea Rednic și Ilie Poenaru, ambii în pericol mare să fie demiși în cazul unui eșec.

RO-Alert la Galați, imediat după Oțelul - Dinamo: „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian” » GSP a surprins scenele petrecute la stadion
OȚELUL - DINAMO 1-0
RO-Alert la Galați, imediat după Oțelul - Dinamo: „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian” » GSP a surprins scenele petrecute la stadion

UTA, echipa cu ocaziile

În fața celor 7000 de oameni prezenți, arădenii au pus stăpânire pe joc încă din startul partidei, iar prima ocazie au avut-o în minutul 13 prin Micovschi. Lansat în flancul stâng acesta a șutat pe jos la colțul lung, dar portarul Fernandez a respins în lateral. 

Tot gazdele au avut inițiativa în continuare, ilfovenii nereușind să își creeze ocazii de gol. Fabry a luat o acțiune pe cont propriu în minutul 30, l-a depășit cu lejeritate pe Sigurjonsson în banda dreaptă, dar execuția „decarului” UTA-ei a fost imprecisă, puțin peste transversală.

Egalul nimănui

Și repriza secundă a început simetric față de prima, cu o mare ocazie a arădenilor, ratată de același Fabry. După o acțiune bună în dreapta, Micovschi a scos mingea pe jos în careu la mijlocașul slovac, care a pus latul, trimițând mingea pe lângă poarta lui Fernandez. 

Deși a continuat să preseze, trupa lui Rednic nu a găsit drumul spre gol. S-a terminat 0-0, iar ambele echipe își continuă seria proastă din Superligă, UTA ajungând la 4 meciuri consecutive fără succes, iar FC Voluntari la 7 partide fără victorie. În timp ce Rednic și Poenaru par a fi și ei cu un pas mai aproape de demitere.

FINAL: UTA Arad - FC Voluntari 0-0

  • 7.023 de spectatori au fost prezenți la meci, număr oficial.
  • A fost ultimul meci al pe teren propriu al „Bătrânei Doamne” din acest an calendaristic, la Arad urmând a fi schimbat gazonul. În continuare, UTA își va disputa la Oradea partidele în care va fi considerată gazdă, atât în campionat, cât și în Cupa României.
Foto: Bogdan Cioara
Foto: Bogdan Cioara
Foto: Bogdan Cioara
Foto: Bogdan Cioara
Foto: Bogdan Cioara
+3 FOTO
  • Lovitura de start a meciului de la Arad a fost dată de Antoniu Bacoș, fost fundaș central și campion al României cu UTA în sezonul 1968-1969

UTA Arad - FC Voluntari, echipele de start

UTA Arad: Iacob - D. Rodrigues, Stolnik, Benga, Abeid - M. Costa, C. Mihai - Micovschi, Fabry, Stahl - Cooper
Rezerve: Kucher - Markov, D. Dumitrașcu, Vucenovic, R. Stanciu, Holst, Marku, Ofosu, R. Pop
Absent: Carp (suspendat)
Antrenor: Mircea Rednic

FC Voluntari: J. Fernandez - Paz, Matricardi, I. Andres, Boboc - Ricardinho, Rață, Sigurjonsson, D. Andrei - Dumiter, D. Florea
Rezerve: Vâlceanu - Voican, Bozickovic, A. Niță, Carnat, Crepulja, Nemec, A. Cocian, I. Armaș
Absenți: Merloi, Droppa, Aliji, M. Lopes (accidentați) 
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: Arena „Francisc Neuman” (Arad)
Arbitru: Iulian Călin, A1: George Florin Neacșu, A2: Mircea Grigoriu
Arbitru VAR: Istvan Kovacs, AVAR: Ionel Dumitru

Citește și: 

Moment controversat în Oțelul - Dinamo » Fotoreporterul GSP a surprins hențul în careu! VAR-ul nu a intervenit
OȚELUL - DINAMO
Moment controversat în Oțelul - Dinamo » Fotoreporterul GSP a surprins hențul în careu! VAR-ul nu a intervenit
Victor Angelescu îi răspunde lui Gigi Becali: „Sunt convins că nu gândește așa, declarațiile nu sunt reale”
REPLICĂ
Victor Angelescu îi răspunde lui Gigi Becali: „Sunt convins că nu gândește așa, declarațiile nu sunt reale”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
eunuinjur
eunuinjur  •  30 Septembrie 2023, 20:56
Postat de freddy pe 30 Septembrie 2023, 16:10

Eu chiar nu pricep ce se întâmplă la Arad. E totusi Rednic nu vreun antrenor second hand. Și totuși se duc vertiginos spre B.

Pe nea Mircea nu-l intereseaza decat banii. De multi ani pacaleste fotbalul. A castigat doua campionate, cu Rapid si Dinamo(pana-n 2007), de atunci nu a mai realizat nimic. Si cand zic nimic nu ma refer doar la trofee. Nu a construit nimic, dupa el potopul. Peste tot la fel: Romania, arabi, belgieni, rusi...pe unde a mai fost. Dar plllăteste ziarrishti si are presa buna.

kingme
kingme  •  30 Septembrie 2023, 18:41

Doi antrenori care si cand trebuie sa joace pentru victorie ei joaca pentru un egal amarat.Iar noi ca spectatori vedem fotbal 0.Nu stiu de ce se tot insista cu astfel de antrenori depasiti,cine are de castigat cu astia?

freddy
freddy  •  30 Septembrie 2023, 16:10

Eu chiar nu pricep ce se întâmplă la Arad. E totusi Rednic nu vreun antrenor second hand. Și totuși se duc vertiginos spre B.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează