FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCU CRAIOVA 2-1

VIDEO+FOTO Criză la Craiova: Croitoru are 3 eșecuri în 4 etape! UTA urcă pe loc de play-off

UTA a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în etapa #7 din Liga 1. FOTO: facebook.com/uta1945arad +26   FOTO
UTA a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în etapa #7 din Liga 1. FOTO: facebook.com/uta1945arad

Articol de , - Publicat vineri, 26 august 2022 23:25 / Actualizat vineri, 26 august 2022 23:26

UTA a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în etapa #7 din Liga 1.

Programul și rezultatele etapei #7

Duelul a fost unul extrem de interesant. Nu doar între două echipe care au declarat că vor play-off-ul, ci și între 2 tehnicieni care nu au produs rezultate scontate, având postul amenințat. UTA a fost mai eficientă și a obținut o victorie importantă, dar și o săptămână în plus de liniște. 

Avem VAR degeaba! Două greșeli mari de arbitraj în Liga 1: „Este inimaginabil ce s-a întâmplat!” » Nota TREI pentru „central”
FC Voluntari - U Cluj 0-0
Avem VAR degeaba! Două greșeli mari de arbitraj în Liga 1: „Este inimaginabil ce s-a întâmplat!” » Nota TREI pentru „central”

UTA, palmares perfect acasă: 3 victorii din 3

Arădenii nu au pierdut timpul și au deschis scorul în primele 10 minute, după o fază executată perfect. Jobello a aruncat o centrare la bara a doua, Otele a țâșnit de lângă Huyghebaert și a reluat din plonjon în poarta lui Popa. 

Oltenii au încercat să dea replica, dar defensiva "Bătrânei Doamne" a fost de netrecut. Elanul oaspeților a fost tăiat fix înainte de pauză de către Duarte, care a pierdut inexplicabil o minge la mijlocul terenului, care i-a pus pe adversari într-o situație de 3 contra 1. Cascini i-a pasat lui Postolachi, care a finalizat puternic la scurt. 

Ajustări în disperare 

Enervat până la culme de evoluția elevilor săi, Croitoru a schimbat benzile din atac, lucru ce i-a dat o altă față echipei sale, care în primul sfert de oră al reprizei secunde a atacat frenetic. După câteva ocazii mari ratate de Asamoah, Compagno și Iancu, oltenii au redus din diferență, profitând și ei de o greșeală a gazdelor. 

+22 FOTO

Compagno a reluat cu capul o centrare din corner, Cascini a respins aiurea din fața lui Balauru direct la Iancu, care a îndeplinit doar o simplă formalitate. 

Croitoru a introdus toate soluțiile ofensive pe care le avea pe bancă, oaspeții s-au aruncat cu toate forțele în atac, dar UTA a rezistat. Balauru a scos în prelungiri din vinclu capul lui Compagno, pecetluind soarta meciului. Aradul mai obține câteva momente de răgaz, Bănia e copleșită de incertitudine.

Teren cârpit 

Gazonul de pe "Francisc Neuman" a avut de suferit după festivalul de muzică organizat în weekend pe stadion. Pentru a încerca să-l repare, arădenii au montat marți niște rulouri noi de gazon, pe care le-au stropit cu o substanță specială, pentru a se "prinde". Rezultatul a fost unul dezastruos, zona recent acoperită fiind una foarte greu practicabilă. De asemenea, aceasta a căpătat o culoare închisă, în contrast cu restul gazonului.

Criză la Craiova: Croitoru are 3 eșecuri în 4 etape! UTA urcă pe loc de play-off

11.000 de suporteriau asistat la meciul dintre UTA și FCU Craiova

FINAL. UTA - FCU Craiova 2-1

UTA - FCU Craiova. Echipele de start

UTA: Balauru - Vukcevic, Benga, Chindriș, Hoxhallari - Cascini, Isac, Ubbink - Jobello, Postolachi, Otele
REZERVE: Mociu - Erico, Dobrescu, Fl. Matei, Stahl, Pop, Negoescu, Șteau, Ademi
ANTRENOR: Ilie Poenaru

FCU CRAIOVA: R. Popa - R. Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert - Asamoah, Achim - Baeten, G. Iancu, Van Durmen - Compagno
REZERVE: Gurău - Paramatti, R. Grigore, Dr. Albu, Marquet, Chițu, Sidibe, Bahassa, Cl. Bălan
ANTRENOR: Marius Croitoru

Stadion: Arena Francisc Neuman (Arad)
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Bîrdeş Romică (Piteşti) / Arbitru VAR: Andrei Florin (Târgu Mureş), Arbitru AVAR: Vodă Alexandru (Alba Iulia)

Transferul de 6 milioane de euro căzut după Viking - FCSB: „Urma să discutăm vineri”
VIKING - FCSB 1-3 (3-4 la general)
Transferul de 6 milioane de euro căzut după Viking - FCSB: „Urma să discutăm vineri”
Mirel Rădoi, fair-play după ce a ratat grupele Conference: „Jucătorii care își controlează trăirile se califică. Trebuie respectați”
HAPOEL BEER SHEVA - CSU CRAIOVA 1-1 (5-4 d.pen.)
Mirel Rădoi, fair-play după ce a ratat grupele Conference: „Jucătorii care își controlează trăirile se califică. Trebuie respectați”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (69)
tzintaru
tzintaru  •  27 August 2022, 17:21
Postat de terranovaaa pe 27 August 2022, 16:26

Ce spuneai :))) ahh cat hilara e ironia sortii

Este primul jucător vândut de Mititelu.O pierdere clara pentru echipa,dar în același timp o sumă importantă încasată de club.

terranovaaa
terranovaaa  •  27 August 2022, 16:37
Postat de .kuba pe 27 August 2022, 13:30

Flo Sud, Toate bune frate?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

terranovaaa
terranovaaa  •  27 August 2022, 16:37
Postat de FCUCraiova pe 27 August 2022, 09:52

Toata lumea a sustinut pe Béer Sheva, nu numai noi dar voi in capetele seci de mogoseni nu ATI inteles

Haha voi toti 500 de prosti ce sunteti dusi de nas de chel :))) romanii sustin echipele romanesti frustratii se bucura si ei la orice lucru minuscul pot ca diferenta de valoare e vasta si bilantul din meciurile directe zdrobitor. Nu mai razi acum ca prostu hã hã hã hã?? :))))

Vezi toate comentariile (69)
Comentează