FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - FCU CRAIOVA 3-2

Adrian Mititelu, în vestiar după încă o înfrângere » Ce a dezvăluit antrenorul: „De mult nu am văzut asta”

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 16:53 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 17:39

Valentin David, antrenor interimar la FCU Craiova, a analizat înfrângerea oltenilor cu UTA Arad, 2-3.

Antrenorul de portari la FCU Craiova, Valentin David, a vorbit despre ce le-a lipsit oltenilor azi și a dezvăluit că patronul Adrian Mititelu a venit în vestiar și a avut o discuție cu jucătorii.

UEFA l-a sancționat dur pe Gigi Becali, după ce acesta a recunoscut că a pariat pe un meci jucat de FCSB
FCSB
UEFA l-a sancționat dur pe Gigi Becali, după ce acesta a recunoscut că a pariat pe un meci jucat de FCSB

Adrian Mititelu, discuție în vestiar cu jucătorii de la FCU Craiova

Să știți că venirea unui patron în vestiar nu a ucis pe nimeni. Din contră, vine și motivează. De mult nu am mai văzut un asemenea patron, care a băgat bani în fotbal, care să vină în vestiar și să le vorbească jucătorilor plăcut urechii”, a declarat Valentin David.

Apoi a continuat: „Suntem triști. Am făcut niște greșeli individuale. Dar asta înseamnă lipsa de jocuri, lipsa de experiență. Și ne-a lipsit ceva, poate altruismul. Asta ne întristează puțin. Ceva nu s-a legat în repriza a doua, deși în prima repriză am jucat foarte bine.

Noi avem 80% din lot format din jucători ofensivi. Și asta se vede. Dăm multe goluri, dar și luăm. Avem multe goluri luate pe contraatac. Din dragul de a marca, lăsăm spații în defensivă. Asta înseamnă să ai fotbaliști în lot. Dar omitem faza defensivă și s-a văzut și azi. Nu e ușor să joci când ai un Bauza în teren, restul trebuie să fie ca furnicile.

Am avut o echipă ofensivă, frumoasă, dar punctele au rămas la UTA. Prima repriză a fost senzațională, plăcută ochiului. Din păcate, am greșit din cauza lipsei de experiență, așa a venit acel penalty”.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
FaneHomorod55
FaneHomorod55  •  03 Martie 2024, 03:33

Important că Adrian Mititelu sa înțeles cu Mohamed Salah pentru a veni la FCU CRAIOVA. Lucrurile vor sta mult mai bine. Atunci să vă văd.... FORZA FCU CRAIOVA 1948,adevărata ȘTIINȚA!!!!!

morisca_11
morisca_11  •  02 Martie 2024, 20:28

Dute puscariasule in liga 2 ca acolo poate ai banii , ai facut destul d emult orasul Craiova de rusine , *** liga 2 , si joaca la Tg Jiu , VREM SA RETROGRADEZI !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  02 Martie 2024, 19:40

Hai în B, în B, în B! Du-te mititelule!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează