FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCU CRAIOVA 2-1

Poenaru e nemulțumit de repriza a doua cu FCU Craiova: „Au apărut nesincronizări. Nu prea i-am înțeles pe băieți”

UTA a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în etapa #7 din Liga 1 +26   FOTO
UTA a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în etapa #7 din Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 26 august 2022 23:50 / Actualizat vineri, 26 august 2022 23:50

UTA a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în etapa #7 din Liga 1. Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor, a remarcat prestația elevilor săi în prima parte, dar i-a și criticat pentru cum au evoluat în repriza secundă.

„Au fost 2 reprize diametral opuse, în prima am făcut tot ceea ce trebuie, am fost mai buni. Dar în a doua, după primele 5 minute, am început să coborâm liniile, deși le-am spus să avem posesie, să temporizăm, să le tăiem elanul. Au apărut nesincronizări. Nu prea i-am înțeles pe băieți.

MM Stoica a găsit marea problemă a lui Croitoru la FCU Craiova: „El e motivul”
UTA - FCU CRAIOVA 2-1
MM Stoica a găsit marea problemă a lui Croitoru la FCU Craiova: „El e motivul”

Trebuie să gestionăm mai bine avantajul. E loc de mai bine. Dar facem un joc bun, care bucură publicul. Le mulțumesc suporterilor, sunt incredibili, ce atmosferă pot să facă! Înseamnă foarte mult pentru noi.

Craiova are o echipă foarte bună, felicitări lui Marius pentru tot ceea ce face acolo!”, a spus Ilie Poenaru la Orange Sport.

Criză la Craiova: Croitoru are 3 eșecuri în 4 etape! UTA urcă pe loc de play-off

Duelul a fost unul extrem de interesant. Nu doar între două echipe care au declarat că vor play-off-ul, ci și între 2 tehnicieni care nu au produs rezultate scontate, având postul amenințat. UTA a fost mai eficientă și a obținut o victorie importantă, dar și o săptămână în plus de liniște. 

Arădenii nu au pierdut timpul și au deschis scorul în primele 10 minute, după o fază executată perfect. Jobello a aruncat o centrare la bara a doua, Otele a țâșnit de lângă Huyghebaert și a reluat din plonjon în poarta lui Popa. 

Oltenii au încercat să dea replica, dar defensiva "Bătrânei Doamne" a fost de netrecut. Elanul oaspeților a fost tăiat fix înainte de pauză de către Duarte, care a pierdut inexplicabil o minge la mijlocul terenului, care i-a pus pe adversari într-o situație de 3 contra 1. Cascini i-a pasat lui Postolachi, care a finalizat puternic la scurt. 

Ajustări în disperare 

Enervat până la culme de evoluția elevilor săi, Croitoru a schimbat benzile din atac, lucru ce i-a dat o altă față echipei sale, care în primul sfert de oră al reprizei secunde a atacat frenetic. După câteva ocazii mari ratate de Asamoah, Compagno și Iancu, oltenii au redus din diferență, profitând și ei de o greșeală a gazdelor. 

+22 FOTO

Compagno a reluat cu capul o centrare din corner, Cascini a respins aiurea din fața lui Balauru direct la Iancu, care a îndeplinit doar o simplă formalitate. 

Croitoru a introdus toate soluțiile ofensive pe care le avea pe bancă, oaspeții s-au aruncat cu toate forțele în atac, dar UTA a rezistat. Balauru a scos în prelungiri din vinclu capul lui Compagno, pecetluind soarta meciului. Aradul mai obține câteva momente de răgaz, Bănia e copleșită de incertitudine.

Teren cârpit 

Gazonul de pe "Francisc Neuman" a avut de suferit după festivalul de muzică organizat în weekend pe stadion. Pentru a încerca să-l repare, arădenii au montat marți niște rulouri noi de gazon, pe care le-au stropit cu o substanță specială, pentru a se "prinde". Rezultatul a fost unul dezastruos, zona recent acoperită fiind una foarte greu practicabilă. De asemenea, aceasta a căpătat o culoare închisă, în contrast cu restul gazonului.

Poenaru e nemulțumit de repriza a doua cu FCU Craiova: „Au apărut nesincronizări. Nu prea i-am înțeles pe băieți”

11.000 de suporteriau asistat la meciul dintre UTA și FCU Craiova

Transferul de 6 milioane de euro căzut după Viking - FCSB: „Urma să discutăm vineri”
VIKING - FCSB 1-3 (3-4 la general)
Transferul de 6 milioane de euro căzut după Viking - FCSB: „Urma să discutăm vineri”
Mirel Rădoi, fair-play după ce a ratat grupele Conference: „Jucătorii care își controlează trăirile se califică. Trebuie respectați”
HAPOEL BEER SHEVA - CSU CRAIOVA 1-1 (5-4 d.pen.)
Mirel Rădoi, fair-play după ce a ratat grupele Conference: „Jucătorii care își controlează trăirile se califică. Trebuie respectați”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  27 August 2022, 00:15

"De la Dunare la Senna, din Carpati la Pirinei, Toti utistii se aduna sa vada un meci si ei Toti iau mingea si-o încearca si o joaca armonios, Numai unul sta deoparte si suspina dureros. E Petschovschi fotbalistul ce-ti încânta inima, Tot Aradul îl admira Împreuna cu UTA !!" Bravo UTA !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează