FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Decizia care îl irită pe Mircea Rednic: UTA se mută de pe stadionul din Arad! Care sunt motivele și unde este prima opțiune pentru exil

UTA, nevoită să se mute de la Arad
UTA, nevoită să se mute de la Arad

Articol de , - Publicat joi, 14 septembrie 2023 15:49 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 16:22

UTA va schimba gazonul de pe arena „Francisc von Neuman” din Arad începând din luna octombrie, apoi ar putea juca la Oradea partidele considerate acasă. 

Astăzi, joi, la ora 11:00, a fost o întâlnire importantă la Primăria Arad la care au participat primarul Călin Bibarț, viceprimarul Lazăr Faur, antrenorul Mircea Rednic, reprezentanți ai Suporter Club UTA, ai firmei Sport Fields și Reconsul.

UEFA a deschis ancheta împotriva noastră în cazul Kosovo: 6 capete de acuzare, inclusiv RASISM
PRELIMINARII EURO 2024
UEFA a deschis ancheta împotriva noastră în cazul Kosovo: 6 capete de acuzare, inclusiv RASISM

Gazonul de la Arad se schimbă în această toamnă. Vin meciuri tari cu Rapid, Dinamo sau CSU Craiova

S-a ajuns la o concluzie care nu e pe placul celor de la UTA, de la antrenor și până la suporteri. Gazonul de pe arena „Francisc von Neuman” va fi schimbat în această toamnă, nu la primăvară cum și-ar fi dorit oficialii „textiliștilor”, astfel că UTA pleacă în exil în ultimele luni din 2023! Și vor fi meciuri tari și foarte tari.

Conform concluziilor zilei de azi, lucrările de mentenanță vor începe după etapa cu FC Voluntari (la finele lunii septembrie), cu ilfovenii va fi ultima partidă pe „Francisc von Neuman”. Apoi, UTA se mută pentru confruntările cu Rapid, Dinamo, Oțelul și Hermannstadt, plus partidele cu CSU Craiova și Voluntari, ambele din Cupa României.

Inițial, era de așteptat ca UTA să se mute de la Arad după meciul cu U Cluj de vineri. În urma discuției de astăzi, plecarea a fost amânată cu aproximativ două săptămâni. 

Oradea, prima variantă pentru UTA. Ce spune Mircea Rednic

UTA ar putea juca partidele de acasă la Oradea, pe stadionul „Iuliu Bodola”, o variantă apărută recent pentru arădeni. Mircea Rednic chiar a declarat ieri că el ar agrea această oportunitate, în detrimentul stadionului „Gaz Metan” de la Mediaș, explicând și motivele.

„Soluția cea mai bună, în opinia mea, era să înceapă lucrările în primăvara 2024. A apărut alternativa, interesantă, la Oradea, cu un teren foarte bun, cu 10-11.000 de spectatori capacitate. Jucând în Cupa României, orădenii sunt obligați să-și pună nocturnă. 

E o soluție mult mai bună decât la Mediaș, unde am înțeles că terenul nu este OK, nu prea se ocupă de el. Vom încerca să găsim cea mai bună soluție”, a declarat Mircea Rednic.

Tot din Liga 1:

Ovidiu Burcă anunță ultimul transfer la Dinamo: „Nu e un secret”

Mijlocașul lui FCSB s-a accidentat și este incert pentru meciul cu Farul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează