FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

UTA pregătește prima lovitură pentru noul sezon » Un internațional așteptat la Arad

Pablo Sarabia (Spania) și Erjon Hoxhallari (Albania)
Foto: Imago
Pablo Sarabia (Spania) și Erjon Hoxhallari (Albania) Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 14:00 / Actualizat joi, 12 mai 2022 14:31

UTA Arad își pregătește lotul pentru noul sezon, iar una dintre principalele ținte ale arădenilor este fundașul central Erjon Hoxhallari (26 ani), internațional albanez.

Aflată pe locul 5 în play-out, UTA este scăpată de orice fel de emoție, motiv pentru care începe deja pregătirile pentru următoarul sezon, în speranța că anul viitor vor reuși să intre în play-off.

L-a refuzat pe Hagi, după ce o altă echipă din Liga 1 i-a oferit de două ori mai mulți bani!
TRANSFER
L-a refuzat pe Hagi, după ce o altă echipă din Liga 1 i-a oferit de două ori mai mulți bani!

Fundaș albanez de națională, ținta celor de la UTA

Conform presei locale, Arădenii vor să obțină semnătura lui Erjon Hoxhallari, fundaș central la KF Tirana, campioana Albaniei. Apărător de picior stâng, Hoxhallari a adunat 226 meciuri și 9 goluri în prima ligă din Albania, 34 de meciuri și 4 goluri în Cupă, plus 8 meciuri și un gol în preliminariile Champions și Europa League. 

Actualul fundaș de la Tirana, care este și căpitanul formației, a câștigat două campionate ale Albaniei, o Cupă și o Supercupă. În plus, fotbalistul a fost convocat și la naționala țării sale, debutând în 2020 cu Kosovo. Ulterior, în 2021, a evoluat 12 minute în victoria cu 1-0 în fața Ungariei și a fost integralist în succesul cu 1-0 împotriva Andorrei, ambele în preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar. 

UTA Arad a mai transferat de la KF Tirana

Dacă mutarea lui Hoxhallari s-ar concretiza, fundașul ar fi al doilea albanez adus de UTA de la KF Tirana, după transferul mijlocașului Idriz Batha în urmă cu un an. Arădenii sunt foarte mulțumiți de randamentul oferit de Batha și speră să fi găsit soluția potrivită și în defensivă, odată cu venirea actualului căpitan de la campioana Albaniei.

Erjon Hoxhallari și Idriz Batha au petrecut două sezoane împreună la KF Tirana, jucând 59 de meciuri. Relațiile dintre cei doi sunt bune, iar mijlocașul de la UTA poate avea un rol important în convingerea apărătorului de 26 de ani să aleagă România în sezonul viitor.

400.000 de euroeste cota de piață a lui Erjon Hoxhallari, conform Transfermarkt.com

Citește și alte știri despre Liga 1:

ANALIZĂ Cel mai „rupt” play-off din istorie! Abis fără precedent în fruntea Ligii 1

VIDEO EXCLUSIV Tatăl fotbalistului umilit de Becali: „Am plecat din fața televizorului când l-a schimbat! Aveam lacrimi în ochi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
rav410wrc
rav410wrc  •  12 Mai 2022, 16:36

Pentru noi doar UTA conteaza !! Cat despre "transferurile" lu' Apostu ... NO COMMENT !!

dora
dora  •  12 Mai 2022, 15:24

Arădenii sunt foarte mulțumiți de randamentul oferit de Batha ...no pe bune...majoritatea jucatorilor straini adusi de Bogdan Apostu sunt de o calitate îndoielnică !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează